Este bomba-momentului în showbizul românesc: cei 3 jurați „MasterChef” își deschid propriul restaurant
3 dintre cei mai cunoscuți și iubiți bucătari din România se gândesc să pună împreună bazele unui restaurant. Chef Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu intenționează să își unească puterile și talentul în arta culinară și să le ofere pofticioșilor cele mai ales și inegalabile preparate.
Recent, Cătălin Scărlătescu a vorbit în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță despre planurile lui și ale celor doi colegi de a-și deschide un restaurant.
Cătălin Scărlătescu: „Eu am fost în 50 de țări”
Deși totul a rămas momentan la nivel de idee, jurații „MasterChef” își doresc să revoluționeze arta culinară și să ofere un proiect nemaiîntâlnit.
„Ba da, a fost odată ideea, dar încă a rămas la stadiul de idee (n.r. să-și deschidă un restaurant toți trei). În bucătărie nu s-a mai inventat nimic de foarte mult timp. Toate inovațiile astea au existat dintotdeauna. Eu am fost în 50 de țări, cel mai des ingredient întâlnit în bucătărie este ceapa.
Nu există democrație în bucătărie. Îți dau un exemplu. Eu, Dumitrescu și Bontea. Ne dai aceleași ingrediente și ne pui să facem ciorbă de perișoare. Ai să vezi trei ciorbe de perișoare total diferite, dar foarte bune. De la culoare până la ce vrei tu. Un restaurant, ca să fie de succes, trebuie să aibă, în primul rând, constanță”, a mai adăugat juratul de la MasterChef, potrivit sursei menţionate anterior.
Cum s-au cunoscut cei trei jurați
Cătălin Scărlătescu a povestit cum s-a legat prietenia cu cei doi bucătari:
„Dumitrescu mă știa pe mine, eu, în nebunia mea, nu mi-am adus aminte de el. Am fost să gătesc ceva în bucătăria în care gătea, dar el era tânăr, tânăr. După câțiva ani, s-a întâmplat treaba cu juriul de la MasterChef. Ne-am întâlnit toți trei la mine acasă. Când a dat televiziunea peste noi, prima întâlnire a fost la mine acasă”, a mai dezcăluit Scărlătescu în podcastul „La Măruţa”.