Eva Măruță, prima reacție vizavi de comentariile răutăcioase ale românilor. Ce spune fiica Andrei și a lui Cătălin: „Știam eu că oamenii...”

Ultima actualizare:

Dacă flmul Tati part-time a avut un adevărat succes în cinematografe, reacțiile românilor apărute sunt de-a dreptul delăsătoare. Oameni maturi au lovit în Eva Măruță, lansând la adresa copilei răutăți legate de faptul că a gustat celebritatea la o vârstă fragedă. Cătălin Măruță alături de Alex Bogdan și Bromania au oferit prima reacție în urma valului de hate lansat la adresa Evei. 

Eva Măruță și Alex Bogdan, protagoniștii filmului Tati part-time
Eva Măruță și Alex Bogdan, protagoniștii filmului Tati part-time

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță resimte deja dezavantajele de a avea părinți cunoscuți în mediul public. În ciuda faptului că a demonstrat talentul actoricesc cu care a fost înzestrată, românii dovedesc că nu au renunțat la critici și răutăți la adresa semenilor lor, mai ales atunci când aceștia au succes. 

Eva Măruță, criticată de gurile rele pentru succesul din filmul Tati part-time

Pe contul personal de Instagram, Bromania a postat un filmuleț, ca urmare a comentariilor cârcotașe de care este plin Internetul, toate făcând referire la faptul că Eva beneficiază de un asemenea succes prin prisma faptului că părinții ei sunt persoane publice, iubite de o mulțime de oameni. 

În filmulețul devenit viral în social media, observăm scena care se desfășoară în felul următor: 

Cătălin Măruță, Alex Bogdan și Bromania citesc câteva dintre gândurile oamenilor care au criticat-o pe tânăra actriță în devenire: 

Ulterior, când Eva își face apariția și cere să afle părerea oamenilor despre ea, aceștia îi transmit doar lucruri pozitive. 

„Încă o mizerie de film”, „Nu mai sunt actori ca pe vremuri. Se răsucesc monștrii sacri în mormânt”, „Ia uite, numai copiii de vedete pot să prindă roluri. Până când mai merge nepotismul?”.

Hei, ce faceți acolo? 

Hei, uite citeam comentariile la film, la Tati part time. Lumea se bucură, e super tare. De-abia așteaptă lumea să vină la film. 

Și ce zice lumea despre mine? 

De bine, normal. Doamne! Te laudă. Românii nu sunt frustrați. Au zis că ești un copil minunat, Eva, și că joci foarte bine. Cum ar vorbi urât despre un copil?

Știam eu că oamenii sunt buni. 

Cei mai buni. Mai ales românii”, a fost discuția acestora din timpul videoclipului postat pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net