Exclusiv! Bombă în TV! Mircea Radu pleacă din TVR, la Antena 1. Ce spune Marina Almășan


    Mircea Radu și Marina Almășan au făcut echipă la TVR 2Foto: arhivă personală
Mircea Radu și Marina Almășan au făcut echipă la TVR 2Foto: arhivă personală

Finalul de an nu este unul liniștit în birourile televiziunii române. Iar asta pentru că șefii au primit pe masă o demisie-șoc. Mircea Radu părăsește emisiunea “Femei de 10, Bărbați de 10”, pe care o prezenta, la TVR 2, alături de Marina Almășan, și va debarca la vechea dragoste, Antena 1.

Cel mai interesant zvon din zona televiziunilor a devenit o știre confirmată, în exclusivitate pentru Click! Mircea Radu (49 de ani), colegul Marinei Almăşan la emisiunea “Femei de 10, bărbaţi de 10” (TVR 2), difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16.40, și-a dat oficial demisia. Prezentatorul n-a rezistat ofertei pe care a primit-o de la Antena 1, postul TV de care se leagă marele său succes, emisiunea “Din dragoste”, pe care a prezentat-o din anul 2000, timp de 18 sezoane. Se pare că la Antena 1 Mircea va fi gazda unui reality-show gen “Miss Fata de la țară”, emisiunea care s-a difuzat la Prima TV, și în care Mircea a avut chiar rol de jurat. De data aceasta, jurați ar putea fi tocmai cele patru vedete care dau verdicte la “Te cunosc de undeva”: Ozana Barabancea, Aurelian Temișan, Andreea Bălan și Andrei Aradits.


    Mircea Radu, pe vremea când prezenta
Mircea Radu, pe vremea când prezenta

Contactat de Click, Mircea Radu nici nu a confirmat, dar nici nu a infirmat știrea, având în vedere că există anumite contracte riguroase în acest domeniu. “Nu vă pot răspunde la întrebarea dumneavoastră, darămite să intru în detalii. Sunt sigur că veţi înţelege situaţia”, ne-a mărturisit Mircea Radu. În schimb, Marina Almășan, colega lui din TVR2, alături de care a pornit la drum în octombrie 2016, cu emisiunea “Femei de 10, bărbaţi de 10”, ne-a dat mai multe detalii. „Am aflat, cu surprindere (și din păcate nu de la el, ci de la alții), de plecarea lui Mircea. Îi urez succes și mă bucur că revenirea lui în prim-plan, la emisiunea noastră, <Femei de 10, bărbați de 10>, a fost o nouă trambulină pentru el, în carieră. Eu am deja cateva variante pentru un nou partener de prezentare, trebuie doar să iau o decizie până când emisiunea va reveni pe post, după vacanță, undeva în februarie-martie 2018”, a declarat Marina Almășan, în exclusivitate pentru Click!

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
caine covid carantina china foto twitter jpg
infidelitate 0 jpeg
Anamaria Prodan
concediul de odihnă
Jose Maria Gimenez Fernando Muslera Sebastian Sofa Edinson Cavani Daniel Ghana Uruguay Foto EPA EFE jpg
Xhaka Captură Youtube png
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg