EXCLUSIV Cine îi ia locul lui Victor Slav la Meteo? Două vedete dau probe pentru a intra pe sticlă

image
Daniel Niţoiu

La aproape trei luni de când Victor Slav a părăsit echipa Pro Tv, mai marii trustului îi caută fostului băiat de la Meteo înlocuitori, însă nu la televiziunile concurente, ci în propria ogradă. De câteva săptămâni, două vedete Pro Tv dau probe pentru a prezenta rubrica despre starea vremii din cadrul jurnalelor de ştiri.

Florin Busuioc şi Magda Pălimariu nu vor mai fi singurele vedete Pro Tv la "cârma " rubricii Meteo. După plecarea lui Victor Slav, care după 14 ani a ales să părăsească trustul şi să se mute la televiziunea concurentă din Băneasa, unde va avea o emisiune de divertisment, la Pro Tv a început castingul. Mai marii televiziunii din Pache Protopopescu s-au grăbit să-i găsească lui Victor Slav nu unul, ci doi înlocuitori.

image
Ramona Păuleanu

Surse din interiorul televiziunii au explicat pentru Click! că este vorba despre doi corespondenţi, angajaţi deja ai trustului, care până de curând au fost văzuţi pe sticlă în cadrul jurnalelor de ştiri. Daniel Niţoiu este unul dintre candidaţi. Corespondentul este fostul prezentator al ştirilor Pro Tv de la ora 13:00 din cursul săptămânii şi fost prezentator al ştirilor Sport.ro. De altfel, Daniel Niţoiu s-a familiarizat deja cu noul post de câteva zile. 

image
Ramona PăuleanuFoto: arhiva personală

Al doilea nume vehiculat este cel al Ramonei Păuleanu. Tânăra ocupă în prezent postul de corespondent al redacţiei de ştiri. Decizia şefilor trustului vine după plecarea lui Victor Slav, dar şi în urma reorganizării pentru noua schemă de toamnă.      

cub theo rose png
Screenshot (539) png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
Silkeborg - FCSB, UEFA Conference League / FOTO EPA-EFE
Lizz Truss FOTO Getty Images jpg
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg