EXCLUSIV! Mihai Traistariu, în scandal cu Alexandra Ungureanu! «M-ai făcut obsedat?! Într-o zi o să câștig Eurovision!»

Nu se mai termină scandalurile ante și post Eurovision! După finala din 5 martie, unde învingător a ieșit WRS cu piesa „Llamame”, s-au inflamat din nou spiritele. Alexandra Ungureanu, membră a juriului, a sărit la atac și l-a luat peste picior pe colegul Mihai Trăistariu, pe care l-a catalogat drept „obsedat” de Eurovision!Trăistariu a dat, prompt, replica! 

image

Mihai Trăistariu a criticat în termeni duri juriul de anul acesta din semifinalele și finala Eurovision România. Trăistariu este de părere că juriul de așa-ziși „specialiști”, a fost sub așteptări, plus că nu prea a avut ce căuta la preselecțiile pentru Eurovision, unde publicul ar trebui să decidă cine să ne reprezinte în competiția europeană.

Alexandra Ungureanu: “Sper că nu fi făcut o obsesie pe fenomenul Eurovision!”

După finala din 5 martie, Alexandra Ungureanu a agitat la maxim spiritele în jurul Eurovision-ului și l-a luat peste picior pe cel supra-numit „cârcotașul de serviciu” Mihai Trăistariu!

Artista a declarat că se teme ca Mihai Trăistariu să nu fi făcut o adevărată obsesie cu Eurovisionul! Solista, care a făcut parte din juriu, a sugerat subtil că TVR ar trebui să-l ia consultant pe Mihai Trăstariu la Eurovision.

„Sper din toată inima să nu fi făcut o obsesie doar pe fenomenul Eurovision, că văd că vin foarte multe comentarii din partea lui.

Eu propun ca, de la anul, Mihai Trăistariu să fie angajat al Televiziunii Române și să facă și regulament și invitațiile către membrii juriului!”, a declarat Alexandra Ungureanu, conform cancan.ro.

Trăistariu:„Eu nu mai văd rostul unui juriu la Eurovision!”

Mihai Trăistariu a luat locul 4 la Atena, în 2006, cu "Tornero" Sursa: Facebook
Mihai Trăistariu a luat locul 4 la Atena, în 2006, cu "Tornero" Sursa: Facebook

Mihai Trăistariu a sărit ca ars la auzul „înțepăturilor” colegei sale și i-a dat replica prin intermediul Click!

Juriul poate fi subiectiv, după părerea mea. Eu nu mai văd rostul unui juriu la Eurovision. Publicul e cel mai bun jurat. Nici la mine, în 2006... și nici la Luminița, în 2005 ... n-a existat juriu. Ambii am luat locuri fruntașe doar pe baza voturilor de la public.

Și da, așa este! Sunt obsedat de Eurovision. Și o să-l și câștig într-o zi”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru Click!

Mihai Trăistariu a adus României locul 4 la Eurovision, în 2006, la Atena, cu piesa „Tornero”. Anul acesta, în luna mai, la Torino, România va fi reprezentată la Eurovision de WRS, pe numele său Andrei Ionuț Ursu, cu piesa „Llamame”.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
tanara dezbracata in pat jpg
cub anda calin png
fiii lui adrian nastase jpg
elevi cursuri
Armata Roşie Fototeca Online a Comunismului Românesc
image
image
image
image
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg