EXCLUSIV Milionarul Dan Nicorescu, cea mai excentrică ieșire din izolare: conduce în șlapi cel mai rapid Ferrari din lume

Ultima actualizare:
Dan Nicorescu
Dan Nicorescu

Dan Nicorescu, un milionar cu apariții excentrice și cu colecție de mașini de lux în garaj, nu se dezice nici în vreme de pandemie. Fotoreporterii Click! l-au surprins în oraș, la volanul celebrului său Ferrari Superfast 812, în valoare de 450.000 de euro, pe care l-a condus… în șlapi.

Doi bărbați cu notorietate în showbizul autohton, pasionați de femei frumoase și mașini de lux. Unul este Luis Lazarus, care a devenit celebru în epoca lui Dan Diaconescu, la OTV, iar celălalt este Dan Nicorescu, un milionar extravagant care șochează cu fiecare apariție. Fotoreporterii Click! i-au surprins în oraș, cu treburi, însă premiul pentru cea mai excentrică apariție îi revine fără dubii lui Dan Nicorescu. Excentricul afacerist a fost surprins în Dorobanți, iar apariția sa a fost mai degrabă una demnă de podiumurile de modă. Pantaloni și bluză albă, jachetă bleumarin, șal alb la gât, însă încălțămintea a fost cireașa de pe tort, cum s-ar spune. A ales să încalțe o pereche de șlapi albi, din piele, mai potriviți pentru plajă decât pentru asfalt.

În locul mănușilor de unică folosință, Nicorescu a optat pentru mănuși din piele, roșii, pentru condus, pe care le-a asortat cu superbul Ferrari Superfast 812, în valoare de aproape 450.000 de euro. De fapt, aceasta e doar una dintre mașini, pentru că afaceristul are în garaj mașini de peste 2 milioane de euro: un Lamborghini Aventador (250.000 de euro), un Aston Martin DBS Superleggera (350.000 de euro), un Rolls Royce Phantom Coupe (500.000 de euro), un Bentley Continental GT (300.000 de euro) și cel mai rapid Ferrari din lume, Superfast 812, în valoare de 450.000 de euro. După ce și-a terminat treburile, Nicorescu s-a îndreptat spre casa luxoasa pe care o deține în zona Herăstrău. 

Luis Lazarus
Luis Lazarus

Cine e Dan Nicorescu

Originar din Târgoviște, Dan Nicorescu (53 de ani) este unul dintre cei mai controversaţi miliardari români. Deşi nu figurează în topurile de specialitate, se pare că ar avea o avere de circa un miliard de euro. Fost acţionar la Banca Românească, Nicorescu face în special afaceri cu fier vechi, iar la bază este inginer de Aeronave, dar nu a profesat niciodată. Afaceristul are o vilă luxoasă pe Şoseaua Nordului, în Capitală, evaluată la 4 milioane de euro. Potrivit declarațiilor lui pentru evz.ro, Nicorescu a făcut ptimul milion de euro până la vârsta de 28 de ani.


    Luis Lazarusfoto: Blitz
Luis Lazarusfoto: Blitz

Luis Lazarus, fără mască și mănuși

Luis Lazarus (53 de ani) sau "Justițiarul", cunoscut publicului după ce a apărut în emisiunea lui Dan Diaconescu, de la OTV, a fost surprins la un hypermarket din zona Băneasa. Îmbrăcat casual, cu celebra geacă din piele, accesorizată cu pantofi din piele albă, tip espadrile, Luis Lazarus a ieșit din magazin, ținând cu mână o pungă de cumpărături, iar cu alta, telefonul la ureche. După cum se observă, cele mai importante accesorii, mănușile și masca de protecție le-a uitat acasă.

Uite ce aroganţe au făcut miliardarii noştri din dragoste!

Cel mai rapid Ferrari din istorie, «chinuit» prin București. Cine e milionarul român cu bolid de 450.000 de euro

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net