Fiica Andreei Marin calcă pe urmele tatălui. Ce meserie vrea să urmeze în viitor

Violeta, fiica Andreei Marin şi a lui Ştefan Bănică Jr., este deja la vârsta adolescenţei, iar la 14 ani, are multe pasiuni în domeniul artistic. Vedeta TV a povestit că fiica ei a moştenit o pasiune de la celebrul său tată. 

Violeta este o adolescentă superbă şi talentată foto: Facebook
Violeta este o adolescentă superbă şi talentată foto: Facebook

Andreea Marin a avut mereu grijă să nu o expună pe fiica sa, Violeta, dar recent a dezvăluit că adolescenta de 14 ani este o fire artistică şi creativă şi chiar are o pasiune moştenită de la tată ei: actoria. Andreea a dezvăluit că Violeta urmează cursuri de actorie, dar că orice îşi va dori fata să facă pe viitor, ea o va susţine. 

Am grijă și îi respect intimitatea. Pictura este o pasiune de-ale ei, dar nu am văzut-o că își dorește, nu și-a exprimat dorința de a face o carieră din asta. Scrie foarte bine scenarii în limba engleză, sunt extraordinare, și nu zic asta pentru că este fiica mea, pictează, desenează, cu anumite tehnici speciale pe care le-a învățat la cursurile de artă de la școala ei. Dansează, cântă la pian, îi place actoria și merge la cursuri de actorie. Indiferent ce va alege să urmeze în viață eu voi fi alături de ea”, a declarat Andreea Marin, pentru impact.ro

Ce i-a spus Violeta mamei sale după divorţ

Andreea Marin este o mamă cât de poate de mândră de fiica sa, despre care vorbeşte mereu la superlativ. Violeta avea doar cinci ani în 2013, când Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. au divorţat, iar mama sa a făcut tot posibilul pentru ca cea mică să nu simtă greutatea despărţirii. 

În urmă cu ceva timp, Andreea a mărturisit că fiica ei i-a spus nişte cuvinte care au emoţionat-o profund. Violeta a liniştit-o pe mama ei şi i-a spus că nu o va deranja dacă are relaţii cu alţi bărbaţi. Andreea i-a explicat că nu se gândea atunci la aşa ceva, dar răspunsul Violetei a fost unul genial. 

Mi-a spus «Mami, tu să nu-ți faci griji pentru mine, pentru că eu nu am nicio problemă! Eu vreau să te văd pe tine fericită! Și va fi un șir de bărbați la ușa ta, care te vor aprecia pentru ceea ce ești!». Aici m-a sensibilizat foarte tare, recunosc! «Te vor aprecia pentru ceea ce ești tu, Mami!». Prin asta mi-a arătat că ea mă vede așa cum sunt, în esența mea. Și eu i-am replicat: «Mami, te rog frumos, acum nu-mi e gândul la asta! Nu mai vreau să mă gândesc, sunt toată numai a ta!». Moment la care ea mi-a răspuns… «Mami, te rog frumos! Dacă e drăguț, și mie o să-mi placă!». Deci a fost foarte simpatică! A întors așa… într-o normalitate, totul! Pentru că e firesc – tu, ca părinte, îți faci probleme pentru felul în care gândește sau simte copilul tău. E normal să fie așa!”, a povestit, la un moment dat, Andreea Marin. 

 Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net