Fiica cea mare a Sânzianei Buruiană, implicată în foarte multe proiecte: „A fost minunat!”

#Exclusiv Click!

„Așchia nu sare departe de trunchi” este o vorbă din popor care i se potrivește perfect și Izabele (8 ani și jumătate), fiica cea mare a Sânzianei Buruiană. După ce în urmă cu câteva zile a defilat în calitate de manechin și a cântat mai multe piese, la o prezentare de modă ce a avut loc, pe calea Victoriei, la scurt timp prichindica a mai marcat o altă reușită în ceea ce privește evoluția sa profesională.

„A fost minunat să mă aflu în juriu (Sânziana Buruiană - n.r), la concursul de frumusețe Miss Capital Fashion Festival. Izabela, fiica mea, și partenerul ei, de scenă, Nikolas Gheorghiu, au fost invitații speciali pe care evenimentul a ales să îi aibă pentru a cânta și a încânta urechile celor prezenți în sală.

Iza a reușit, și m-am bucurat foarte mult, că a făcut o impresie frumoasă prin ținuta sa elegantă ce a purtat-o la eveniment, dar în același timp și când a început să cânte pentru că are o voce super…după părerea mea”, a spus Sânziana Buruinană, pentru Click!

Ambițioasă și perfecționistă

Izabela pe lângă vocea și devotamentul pe care îl are atunci când vine de cariera sa profesională, ea nu uită că imaginea contează foarte mult, mai ales atunci când ești în lumina reflectoarelor…în fața publicului:

„Iza când vine vorba de aranjat stă cam jumătate de oră singură, în oglindă. Acum depinde și de eveniment, pentru că dacă este cazul mergem și la salon să facem codițe, bucle sau altceva. Mai mereu își alege ținuta și coafura singură, are o personalitate puternică, pentru că știe dinainte cum vrea să arate și trebuie să îi iasă exact ca în poză, pentru că merge și cu pozele la ea.

Tati o motivează și el să fie cât mai bună, pentru că îi promite surprize și tot felul de cadouri. Iza se simte foarte motivată, în acest domeniu, cel mai mult când la un eveniment se întâlnește cu artiștii ei preferați”.

Click! spune

Sânziana Buruiană este căsătorită, din 2015, cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf. Au împreună două fetițe, Izabela, de opt ani și jumătate, și Antonia, născută în octombrie 2020.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net