Fiica lui Pavel Bartoș a făcut 18 ani. Cât e de frumoasă Eva și ce mesaj lacrimogen i-a scris tatăl!

Pavel Bartoș (47 de ani) are acasă 4 fete pe care le iubește ca pe ochii din cap: soția, Anca, și cele 3 fiice sunt totul pentru el. Luni, cea mai mare dintre ele, Eva, a împlinit 18 ani, iar mesajul lui Pavel a topit inimi pe Internet. Iată ce i-a urat fiicei care a ajuns la majorat!

Pavel Bartoș
Pavel Bartoș

"La mulți ani, draga mea Eva! Ai împlinit 18 ani! Te iubesc, te prețuiesc, te admir și tare îți mulțumesc că ai ales ca eu să fiu tati al tău! Nu sunt tăticul perfect, nici nu știu dacă e posibil așa ceva, dar sunt un tătic care învață zi de zi. Am înțeles în timp că principalele calități ale unui părinte sunt să iubească necondiționat, să comunice și să fie alături de copil, dar mai ales să aibă răbdare, multă răbdare, enorm de multă răbdare! La capitolul răbdare încă mai învăț, dar învăț odată cu tine! Eva, draga lui tati, zboară, îndrăznește, visează, iubește, fii iubită, fii dreaptă, ajută, lasă-te ajutată, poți să și greșești, nu-i nimic, important este să înveți din acele greșeli, să mergi mai departe, să fii puternică, mai înțeleaptă, să fii tu! Eu am mare încredere în tine! Sunt atât de mândru de tine! Sunt atât de fericit cu tine!", a scris Pavel pe Instagram, în dreptul unor imagini cu fiica lui.

Pavel Bartoș și Eva, fiica lui cea mare. Foto: Instagram
Pavel Bartoș și Eva, fiica lui cea mare. Foto: Instagram

Bartoș: «Dacă ies de mână cu fata cea mare, zice lumea că îmi e iubită»

Pavel Bartoș și soția lui, Anca, au trei fete una mai frumoasă ca cealaltă:  Eva (18 ani), (Sofia, 8 ani și jumătate) şi Rita (14 ani). Toate trei seamănă leit cu starul de la PRO TV, care ne spunea, într-un interviu, că este și el uimit de cât de repede trece timpul și de cât de mare a crescut... fiica cea mare.

Pavel Bartoș și familia, într-un pictorial pentru revista VIVA
Pavel Bartoș și familia, într-un pictorial pentru revista VIVA

"Eva e foarte înaltă şi foarte frumoasă. Eva mă întrece. Dacă mă vede cineva pe stradă cu ea zice că îmi e iubită… M-am surprins chiar eu, că mergeam împreună pe stradă şi, din reflex, am luat-o de mână. Şi când m-am uitat era lângă mine un om mare. Mă gândeam că e ciudat să ne ţinem de mână şi îmi e dor de clipele alea. De aceea profit acum de momentele pe care le am cu fiica cea mică şi cu cea mijlocie".

Pavel Bartoș va reveni pe micul ecran de vineri, 4 februarie, cu sezonul al 12-lea al emisiunii "Românii au talent", la PRO TV. El și Smiley sunt prezenatorii show-ului, iar în juriu îi vom vedea pe Mihai Bobonete, Dragoș Bucur, Andi Moisescu și Andra.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
tanara dezbracata in pat jpg
Brad Pitt (5) jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
fiii lui adrian nastase jpg
andreea esca 6 png
Screenshot 2022 12 01 at 17 09 48 png
Cuptor microunde Foto shutterstock 2095495495 jpg
image
image
image
image
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
iulia albu si mikaela webp