Fiul Catangăi își strigă fericirea printre lacrimi! Alex Pădureanu a devenit tătic de fetiță! „Te-am făcut bunică, mama mea!” Primele poze cu bebelușa Cornelia!

Fericire mare în familia regretatei Cornelia Catanga! Fiul solistei, Alexandru Pădureanu, a devenit tăticul unei fetițe superbe, pe 20 septembrie. Ce nume a primit micuța?! 

Aurel Pădureanu este bunic! Alina, nora lui, a adus pe lume, pe 20 septembrie, o fetiță sănătoasă tun, care a primit nota 10 la naștere. 

Alexandru Pădureanu a dat vestea că este tătic, printre lacrimi. Alex suferă și acum după regretata sa mamă, Cornelia Catanga, care a decedat în urmă cu trei ani, în pandemie. 

Alex Pădureanu a devenit tăticul unei fetițe superbe! „Inima mea și viața mea: Anastasia Cornelia!”

Tocmai de aceea, Alex și Alina Pădureanu au decis să-și numească fetița Cornelia Anastasia, în amintirea regretatei soliste de muzică de petrecere.  

„Vreau să împărtășesc cu voi o mare bucurie și o fericire imensă! A venit pe lume iubirea mea! Inima mea și tot ce înseamnă viața mea: Anastasia Cornelia Pădureanu!

În sfârșit, te-am făcut bunică, mama mea! Știu că te bucuri de acolo de Sus! Alina Pădureanu, te iubesc! Viețile mele! Auuuu plâng, nu mai știu sa scriu.......! N-am cuvinte! Iubirea mea!”, a anunțat Alexandru Pădureanu, pe pagina lui de socializare. 

Tot acolo, Alexandru Pădureanu a postat și primele fotografii cu bebelușa Cornelia Anastasia, care este acum mândria  întregii familii. 

De altfel, Aurel Pădureanu a și declarat, recent, că micuța care a venit pe lume zilele trecute ar fi reîncarnarea spiritului regretatei Cornelia Catanga. 

Aurel Pădureanu: „Vreau să fac un spectacol în memoria Corneliei”

Aurel Pădureanu mai are acum o dorință arzătoare. Artistul intenționează să organizeze un spectacol mare în memoria Corneliei Catanga.

„Eu atât mai vreau: să fac un spectacol grandios în memoria ei! Însă, e foarte greu! Trebuie bani mulți!

Mai trist este că acei care ne erau prieteni atunci când ea trăia, acum nici nu mă mai bagă în seamă!”, a spus artistul, pentru Click!

Cornelia Catanga (63 de ani) s-a stins din viață pe 26 martie 2021, la Spitalul Universitar din București, în urma unui stop cardio-respirator. Artista a fost înmormântată atunci după protocol Covid.












Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner oana roman png
image png
Ioana Ginghină s a căsătorit cu Cristi Pitulice 3 jpg
image jpeg
Banner Oana Turcu
image png
banner sofia vicoveanca png
Banner smiley Gina pistol
image
actualitate.net
image
actualitate.net