Fiul regretatului actor Costel Constantin, dezvăluiri dureroase despre legătura pe care a avut-o cu tatăl său: „Poate voiam să-l pedepsesc”

Fiul biologic al regretatului actor Costel Constantin a făcut mărturisiri emoționante despre legătura pe care a avut-o cu tatăl său. La doar o lună după ce l-a condus pe ultimul drum, bărbatul a dezvăluit că nu a avut o relație apropiată cu cel care i-a dat viață.

Costel Constantin nu a avut o legătură apropiată cu fiul său biologic
Costel Constantin nu a avut o legătură apropiată cu fiul său biologic

„Ca tată a fost un foarte bun actor”

Marele actor Costel Constantin s-a stins din viață în urmă cu o lună, lăsând în urma sa milioane de regrete, atât în rândul celor care l-au apreciat, cât și în lumea artistică. Acum, la câteva săptămâni după ce și-a dat ultima suflare, Tudor, fiul biologic al acestuia a făcut dezvăluiri dureroase despre relația pe care cei doi au avut-o. Acesta susține că actorul a fost mai mult absent din viața sa, lucru care nu i-a putut apropia.

„Ca tată a fost un foarte bun actor. (…)A intrat într-o altă scenă. La un moment dat, aveam vreo șase ani. El a venit îmbrăcat în Moș Crăciun, eu l-am recunoscut. Și a mai venit peste doi ani acasă. Între timp au divorțat. Noi ne-am mutat la Iași. A plecat pur și simplu”, a povestit Tudor Constantin în podcastul lui Adrian Artene.

„Îmi pare foarte rău că nu mi-am luat rămas bun”

Pe de altă parte, Tudor Constantin recunoaște că deși a avut o relație distantă cu tatăl său, moartea acestuia l-a făcut să își dea seama cât de mult și-a iubit părintele. Fostul rugbist a mărturisit că în ultima perioadă din viața lui Costel Constantin au vorbit extrem de rar și nu a apucat nici măcar să își ia rămas bun de la el. De asemenea, bărbatul spune că regretă faptul că nu și-a căutat tatăl mai des, iar asta pentru că și-a dorit să se răzbune pentru faptul că acesta nu s-a implicat în viața sa, așa cum era normal să o facă.

„Recunosc că nu foarte des în ultima perioadă. Nu vorbeam des. Foarte des vorbea Cristina, soția.(...) Cristina vorbea foarte des, cred că le făcea foarte bine. De foarte multe ori mă gândeam la el, dar fără să-l sun. Nici nu-mi venea să-l sun, dar știam că e acolo. Zilele trecute stăteam și mă gândeam și mi-am dat seama că nu mai e.  (…) Probabil că trebuia să fiu eu mai permisiv.

Și să mă gândesc mai mult cum o fac acum. Că el era un actor extraordinar. El nu avea voie să fie om. Nu putea fi nici tată, nici soț. Dar înțelegi după ce pierzi un om. Poate voiam să-l pedepsesc. Poate că ar fi trebuit să comunic mai multe.

Trebuia să înțeleg mai repede că el, de fapt, e actor.(...)  Poate că regret că trebuia să-l chem mai des la rugby. Poate în sinea mea voiam să-l pedepsesc. Dar nu regret, recunosc.  Îmi pare foarte rău că nu mi-am luat rămas bun. Mă bucur că am rugat-o sau am împins-o, în ultima perioadă, parcă știam, îi tot spuneam Cristinei, ‘Mai sună-l!’”, a mai mărturisit fiul lui Costel Constantin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
Banner Elena Merișoreanu
banner anamaria prodan reghecampf png
Banner pensiuni vedete
banner Annes
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net