Florentina Opriș se recăsătorește? Vedeta a îmbrăcat rochia de mireasă: „Da, bat clopote de nuntă!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Florentina Opriș (54 de ani) nu își mai dorește să se recătorească, chiar dacă în aceste momente este implicată într-o altă relație amoroasă! Prezentatoarea emisiunii „Sport, Dieta & o Vedetă”, de la Kanal D, a declarat pentru Click! că se bucură foarte mult că în această vară fiul său o să se însoare cu o domniță de care îi place foarte mult.

Florentina Opriș a realizat recent o ședință foto în rochie de mireasă... în zăpadă! Acest lucru ne-a dus rapid cu gândul că blondina își dorește să ajungă din nou la altar. Asta după ce în urmă cu 11 ani, soțul său a fost răpus de probleme de sănătate, și a murit, la vârsta de 46 de ani, lăsând în urmă o soție și un copil.

Florentina Opriș și-a iubit soțul, de la vârsta de 18 ani, și se pare că este hotărâtă să nu se mai recăsătorească niciodată. Doar atunci când are ocazia îmbracă rochia de mireasă, albă, la o ședință foto.

„Da, bat clopote de nuntă dar pentru fiul meu, nu pentru mine. Anul acesta o să aibă marele eveniment și eu sunt tare fericită și bucuroasă pentru ei (n.r – fiul și viitoarea noră). Sunt doi copii absolut minunați și abia aștept acel moment pentru că știu că și-l doresc amândoi. Eu am fost căsătorită 25 de ani, au fost niște ani minunați peste care nu pot să trec. Au trecut 11 ani de când el a trecut într-o altă dimensiune.

Mă bucur de fiecare clipă pe care mi-o oferă viața și nu aș mai face pasul acesta ci doar conștientizez cât este de important să te bucuri și să fii tu în fiecare zi. Așa că, în acele pozele, a fost doar o ședință foto și cam atât. M-am bucurat de acel shotting în care m-am îmbrăcat ca o crăiasă a zăpezii nu ca o mireasă. Mie așa îmi place să spun”, ne-a spus Florentina Opriș.

Florentina Opriș, shooting cu peripeții

Vedeta de la Kanal D ne-a povestit și cât de mult s-a distrat la ședința foto alături de prietenii cu care a colaborat pentru acest proiect:

„Am fost eu în acea ședință foto, copilăroasă și jucăușă. A fost un moment foarte interesant atunci pentru că mi-au înghețat și picioarele. Eu sunt obișnuită să merg desculță prin zăpadă dar atunci era foarte frig, erau -7 grade Celsius, îmi înghețaseră picioarele foarte tare”, a precizat vedeta.

Click! spune

Florentina Opriș a fost și este o vedetă care are mare grijă de imaginea sa. Toată viața a iubit mișcarea, să meargă la sală, și alimentația sănătoasă. 

De când a rămas văduvă, vedeta a ales să își crescă singură băiatul și să îi ofere o educație aparte pentru a avea un viitor excelent.

Prezentatoarea de televiziune se pare că este foarte fericită în brațele unui alt bărbat, pe care dorește să îl țină doar pentru ea.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net