Florin Călinescu, în lacrimi la „Românii au talent”: «E o poveste care va rămâne până când nu o să mai aibă sens»

Ultima actualizare:

    Florin Călinescu nu și-a putut stăpâni emoțiileFoto: captură video
Florin Călinescu nu și-a putut stăpâni emoțiileFoto: captură video

Florin Călinescu a fost cuprins de emoție, la ediția de vineri seara (1 martie) de la „Românii au talent”. Un concurent a interpretat o piesă ale cărei versuri fac referire la victimele din Colectiv, iar juratul nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Florin Călinescu este un jurat aspru, însă momentul lui Andrei Cătălin l-a făcut să plângă în direct. Tânărul de 20 de ani a mărturisit că i-a venit ideea să compună o piesă despre tragedia care a avut loc în 2015, în clubul Colectiv, după ce a văzut la știri declarațiile făcute de o asistentă care a avut grijă de răniți. Artistul a vrut să aducă un omagiu victimelor, dar și să critice autoritățile care nu au schimbat nimic după această tragedie care a zguduit România.

„M-am gândit că aș fi putut să fiu eu acolo sau sora mea sau un apropiat acolo. Și nu s-a schimbat absolut nimic. Este un mesaj important pentru toată lumea, nu doar pentru mine”, a declarat Andrei Cătălin.

Florin Călinescu: „Asta e soarta omenirii!”

Florin Călinescu a plâns în timp ce asculta piesa
Florin Călinescu a plâns în timp ce asculta piesa

„Din păcate, subiectul compoziției tale este unul care va marca, marchează și a marcat definitiv neputința noastră de a face lucrurile cum trebuie. Un amestec de umanitate, de sacrificiu, de jertfă. Au fost și tineri care s-au întors de 10 ori și au încercat să scoată tineri afară. Au murit acolo.

Cum au muls-o, însă, biserica, cei care trebuiau să intervină acolo și și-au dat cap în cap, intervențiile lor și așa mai departe. lipsa organizării în club… e o poveste care va rămâne până când nu o să mai aibă sens. Asta este soarta omenirii, soarta omenirii este foarte dură. Uităm. Eu cred că nici în rai nu stau lucrurile cum trebuie la ora asta”, a declarat Florin Călinescu după prestația lui Andrei Cătălin. 

Și Andi Moisescu a fost mișcat de numărul tânărului: „Colectiv este de 3 ani de zile o rană deschisă. Mulțumim foarte mult Cătălin pentru că ai venit să ne aduci aminte de lucrul ăsta. Poate într-o zi vom începe să ne schimbăm, pentru că numai de noi depinde!”.

Citește și

Cum a învins Florin Călinescu cancerul de piele 

Călinescu şi Miriţă se bat în rase de porci

image
image
image
image
image
image
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image
actualitate.net
image
actualitate.net