„Fosta amantă” a lui Reghe a încins imaginația bărbaților, pe o plajă din Italia. Cum s-a afișat blondina. FOTO

Florentina Raiciu, fosta presupusă amantă a lui Laurențiu Reghecampf a încins spiritele bărbaților, când s-a afișat într-un costum de baie menit să-i pună în evidență formele voluptoase, în timp ce se afla într-o locație de cinci stele din Toscana. 

Florentina Raiciu, tânăra acuzată că a fost amanta lui Reghe / foto: Instagram
Florentina Raiciu, tânăra acuzată că a fost amanta lui Reghe / foto: Instagram

Tânăra care în trecut era acuzată de Anamaria Prodan că a avut o relație extraconjugală cu antrenorul de fotbal pare să aibă o viață lipsită de griji. Se bucură de anii tinereții și are o comunitate de peste 80.000 de urmăritori pe Instagram, cărora le împărtășește momente din viața ei luxoasă. 

Tânăra acuzată că s-a iubit cu Reghe, apariții de zile mari în Toscana 

Tânăra în vârstă de doar 34 e ani se află într-o vacanță de lux în Italia, de unde a împărtășit cu fanii ei imagini de-a dreptul savuroase, prutând un costum de baie minuscul. 

Despre fosta asistentă TV de la Antena Stars mai știm faptul că a avut până acum cinci pictoriale într-o revistă celebră pentru adulți - Playboy - ceea ce denotă o doză de detașare de la critici și prejudecăți, de aici și nonșalanța și detașarea cu care apare în cele mai sexy fotografii din social media. 

Florentina Raiciu, imagini HOT din vacanța din Italia / foto: Instagram
Florentina Raiciu, imagini HOT din vacanța din Italia / foto: Instagram

Anamaria Prodan: „Știam de toate. Îl teroriza asta”

Nici nu se aflase bine de separarea Prodan-Reghecampf, căci sexy-impresara a început să scoată de sub preș toate infidelitățile pe care Laurențiu Reghecampf le-ar fi făcut. 

Printre nenumăratele sale dezvăluiri apare și numele Florentinei Raici, pe care a catalogat-o drept „una dintre amante”. Despre ea, fiica regretatei Ionela Prodan a mărturisit că „îl teroriza” pe tatăl copilului ei. 

„Eu întotdeauna am știut. Prima dată când începuseră discuțiile cu Raiciu am zis că dacă cineva deschide gura are de-a face cu mine. Știam de această domnișoară de doi ani. Știam de toate. Îl teroriza asta. El mai avusese scăpări”, declara la acea vreme Anamaria Prodan, invitată în podcastul lui Codin Maticiuc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net