Fosta lui What's Up, prinsă în mașină cu noul iubit făcând lucruri îndrăznețe

Ultima actualizare:

La doar trei ani de la divorțul ei cu cântărețul What’s Up, Simina pare că dorește să-și refacă viață amoroasă, iar dorința ei pare să depășească chiar și limitele legale.

whats up PNG

În urma întrevederii cu noul ei iubit, la Aeroportul Henri Coandă, cei doi au avut parte de un eveniment fierbinte, chiar în apropierea aeroportului.

Se pare că iubirea dintre fosta soție a cântărețului What’s Up și noul ei iubit nu are limite, iar pasiunea dintre cei doi atinge noi culmi, iar scenele amoroase au fost suprinse chiar în parcarea aeroportului.

Fosta lui What's Up, scene fierbinți cu noul ei iubit

Divorțul Siminei nu a lăsat în niciun fel să-i afecteze viața amoroasă, iar la nici trei ani de la divorțul celor doi, noua relație a Siminei pare să atingă un nivel amoros la un nivel foarte ridicat, reușind să depășească barierele legale, chiar în parcarea Aeroportului Henri Coandă.

Conform paparazzilor spynews, iubirea dintre cei doi nu cunoaște limite. În timp ce-și aștepta iubitul în parcarea Aeroportului Henri Coandă, Simina se pregătea pentru revedere, dorul dintre ea și iubitul acesteia a fost împărtășită în văzul tuturor, chiar în parcarea publică.

Grăbită să ajungă acasă împreună cu iubitul ei, se pare că Simina a gonit pe străzile Capitalei, trecând chiar pe roșu pentru a ajunge mult mai repede acasă cu iubitul ei.

Totuși, chiar înainte să ajungă la destinație, Simina a oprit la benzinărie, momentul în care a fost observată și ținuta în care aceasta era îmbrăcată. În momentul în care aceasta a ajuns să-și revadă iubitul, blonda a fumat încontinuu, asigurându-se că machiajul ei arată bine.

Imediat cum iubitul ei a ajuns, cei doi s-au ținut de mână, iar tânăra era fermecată de prezența lui.

Imediat cum au intrat în mașină, pasiunea dintre cei doi a depășit chiar și barierele legale. Cei doi s-au sărutat pasional, iar iubitul acesteia a făcut anumite gesturi indecente cu mâna sa. După toată aventura aceasta, bărbatul și-a amintit că are niște bani de scos de la bancomat și a ieșit din mașină.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net