Fotbalistul Andrei Ivan s-a căsătorit cu superba Anda! Imagini spectaculoase de la nuntă

A fost zi de mare sărbătoare și petrecere pentru fotbaliștii Universității Craiova! Golgheterul Andrei Ivan s-a căsătorit cu fosta gimnastă, Anda Butuc și în aceeași zi și-a botezat și minunea de fetiță, Isadora. Petrecerea a fost una de basm!

Andrei Ivan și Anda Butuc au avut o nuntă de vis. Sursă: Facebook
Andrei Ivan și Anda Butuc au avut o nuntă de vis. Sursă: Facebook

După victoria de la Sfântu Gheorghe, 2-1 cu Sepsi, antrenorul Eugen Neagoe le-a dat liber două zile fotbaliștilor alb-albaștri pentru putea participa la cele două evenimente importante din viața lui Andrei Ivan, pregătindu-se, altfel, pentru derby-ul de vineri cu FCSB cu o petrecere de pomină. Fotbalistul Andrei Ivan și-a botezat fetița la biserica Madona Dudu, din Craiova, unde a făcut și cununia religioasă cu Anda Butuc. Cei doi s-au cununat civil în iulie 2022, însă nu au reușit să facă și cununia religioasă din cauza programului încărcat al fotbalistului.

Ulterior, petrecerea a avut loc la restaurantul Hanul Andriței, cea mai luxoasă locație de profil din Bănie, deținută de fostul jucător de la FC Universitatea Craiova, Mihai Dina. Mireasa a purtat o superbă rochie mulată, cu dantelă și o diademă, în timp ce fotbalistul a purtat un costum negru simplu, cu papion. Cuplul a strălucit pur și simplu în clipurile de la nuntă postate pe rețelele de socializare.

Pe lângă coechipieri, la nuntă au fost invitați oficialii Universității Craiova, printre care finanțatorul Mihai Rotaru, dar și președintele Sorin Cârțu. Marea surpriză a serii a fost artistul Adrian Minune, care a întreținut atmosfera așa cum știe cel mai bine. 

andrei ivan jpg

Andrei Ivan, un om credincios

La sfârșitul evenimentului, unul dintre preoții prezenți la cununie a avut numai cuvinte de laudă la adresa golgheterului. Acesta a spus că fotbalistul este un om credincios, iar el și Anda sunt norocoși că s-au găsit, potrivit Fanatik.

Cunoscându-l pe Andrei spun că Anda nu a greșit și a ales un băiat credincios, un copil minunat care se spovedește mereu. Ascultător aici în biserică și mai ascultător pe teren. În afară de faptul că sunt preot, sunt și fan al Universității Craiova și am ținut să fiu prezent aici astăzi”, a spus preotul, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net