Gabriela Cristea dezvăluie trucul neașteptat pe care îl folosește înainte de a prăji șnițelele de pui: „Vă arăt un secret ca să rămână aluatul ăla pe ele”
Cunoscută publicului larg drept prezentatoarea emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii, Gabriela Cristea își demonstrează tot mai des și talentul culinar.

În timpul liber, atunci când nu se află pe platourile de filmare, vedeta de la Antena Stars preferă să gătească pentru familie și prieteni, împărtășind frecvent rețete și trucuri din bucătăria proprie cu urmăritorii săi din mediul online.
Recent, Gabriela a publicat o nouă rețetă video, în care a preparat șnițele pane, un preparat clasic, dar reinterpretat cu un ingredient-surpriză. Cu ajutorul soțului ei, Tavi Clonda, care se ocupă de filmare, vedeta documentează fiecare etapă a procesului culinar, oferindu-le urmăritorilor o sursă de inspirație pentru mesele zilnice.
Secretul Gabrielei Cristea pentru șnițele perfecte
În ceea ce privește șnițelele, Gabriela a dezvăluit unul dintre secretele sale: presară un ingredient special peste carnea de pui înainte de prăjire, ceea ce previne sfărâmarea bucăților și le oferă un aspect uniform și apetisant. Sfaturile sale sunt tot mai apreciate de comunitatea din online, unde vedeta este extrem de activă în ultima perioadă.
„Fac la repezeală șnițelele astea, dar o să vă arăt și un secret, ca să rămână aluatul ăla pe șnițel. De multe ori ați văzut că se dezlipește aluatul ăla de pe șnițel. E o chestie foarte simplă. Făina este secretul”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.
Cum prepară Gabriela Cristea șnițelele de pui
Ingrediente:
- piept de pui
- ouă
- ulei
- făină
- pesmet simplu
- pesmet crocant
Mod de preparare:
„Am tăiat astea de pui subțiri-subțiri. Eu nu le bat, că dacă le mai și bați nu mai rămâne nimic din ele. Aștept să se încingă foarte bine tigaia că trebuie să fie încinsă treaba.
Aici e pieptul de pui. Prima dată îl dăm prin făină și în momentul în care îl dăm prin făină, prima dată, se va lipi aluatul ăla pe șnițel și nu se va mai lipi. Îl dăm prima dată prin făină, apoi prin ou și după aceea prin pesmet.
Eu îl dau o singură dată, nu îl dau de mai multe ori, că nu vreau să mănânc pesmet. Ia uite ce aurii și frumușele sunt șnițelele noastre! Le scot pe hârtie”, a explicat vedeta în mediul online.