Gabriela Cristea, făcută praf după ce s-a îngrășat în exces: „Stă să pocnească pardesiul pe doamna”

Kilogramele Gabrielei Cristea continuă să fie un subiect de bârfă în rândul multor doamne și domnișoare din social media. Prezentatoarea de televiziune mereu a fost asumată, și atunci când a venit vorba de silueta sa, nu s-a sfiit să ofere și o explicație pentru care s-a îngrășat.

Gabriela Cristea / foto: social media
Gabriela Cristea / foto: social media

Recent, pe un grup de Facebook, o internaută a redistribuit câteva imagini cu Gabriela Cristea, îmbrăcată într-o rochie neagră, unul dintre modele pe care le vinde pe site. Părerile referitoare la kilogramele ei au fost împărțite. 

Gabriela Cristea, din nou subiect de discuție în online 

Pare-se că multora le place să critice aparițiile celorlalte femei, iar aceste „răutăți gratuite” sunt întâlnite demult în lumea lor. Recent, silueta și kilogramele Gabrielei Cristea au fost din nou aduse în discuție, în urma unor fotografii postate chiar de ea: 

„Zici că stă să plesnească perdesiul pe doamna Gabi”, a fost mesajul care a însoțit o fotografie postată de un internaut pe o pagină de Facebook.

Postarea cu pricina / foto: Captură Facebook
Postarea cu pricina / foto: Captură Facebook

„Îmi place de ea. Recunoaște că e grasă și că îi place păpica, dat fiind faptul că gătește și foarte, foarte mult, deci e gurmandă. Nu a zis niciodată că mănâncă un bob de mazăre și tot grasă e. Apreciez enorm persoanele care-și asumă. Personal, și eu sunt grasă. Pentru că mănânc”, a fost comentariul unei internaute, la adresa Gabrielei Cristea. 

Gabriela Cristea: „Nu mai pot să țin cură de slăbire”

Adevăratul motiv pentru care s-a îngrășat l-a dezvăluit în urmă cu ceva timp, atunci când a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță:

„Nu mă simt bine fizic și am început să obosesc foarte tare. În momentul în care am făcut tratamentele hormonale pentru sarcină am început să mă îngraș și, până să am fetele, era foarte simplu pentru mine.

Dacă luam un kilogram 2-3-5, mă reglam foarte repede, în două săptămâni eram ok, acum nu mai pot, efectiv nu mai pot. Nu mai pot să țin cură de slăbire.

Mi se pare cumva că poate o las pe ultimul plan și mi se pare important, până la urmă, și cum arăți, dar eu cred că o femeie, dacă se îngrijește, e frumoasă și e frumoasă oricum, și cu 5 kilograme în plus, și cu 10 în plus”, a spus Gabriela Cristea în podcastul Acasă la Măruță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net