Gabriela Cristea, prinsă cu minciuna? Detaliul care i-a revoltat pe fanii vedetei: „Minți.Se vede clar..”

Zilele trecute, Gabriela Cristea a fost implicată într-un scandal monstru după ce le-a promis clienților că le livrează cozonacii artizanali produși chiar de ea. Se pare că cei care au cumpărat produsele de la vedeta TV s-au revoltat, susținând că au plătit degeaba pentru cozonacii care nu au mai ajuns la ei. Ei bine, acum, oamenii au iscat un nou scandal, acuzând-o pe prezentatoarea TV că minte în privința livrării rapide a cozonacilor.

Gabriela Cristea, acuzată că a mințit
Gabriela Cristea, acuzată că a mințit

Gabriela Cristea, implicată într-un scandal în legătură cu cozonacii pe care îi produce

Gabriela Cristea a petrecut Paștele la Milano, însă nu a putut să plece de acasă fără preparatele sale delicioase. Soția lui Tavi Clonda a vrut să le demonstreze fanilor că celebrii cozonaci produși de ea, ajung la destinație mai repede decât și-ar fi putut închipui. Astfel, prin intermediul unui clip video pe care l-a publicat pe rețelele de socializare, bruneta le-a arătat celor de acasă că produsele au ajuns la destinație rapid, chiar și în Milano.

„Hei dragilor, suntem la Milano și am făcut un experiment ca să vedem cât de repede ajung la voi cozonacii. Așadar, ieri, colegii mei mi-au pus prin curier fix aici la hotel, cozonacii. Iată că în mai puțin de 24 de ore, cozonacii au ajuns la hotel. Da, au scris numele hotelului și au specificat că este pentru mine. Astăzi am venit să mi-i ridic de la recepție. Așa că se poate întâmpla la fel și în Germania, Franța, Italia și în Spania, și în alte țări din Uniunea Europeană, pentru că în 24 de ore cozonacii de la Fărâma pot ajunge la voi”, a spus Gabriela Cristea în filmulețul publicat pe internet.

„Îi aveai în bagaj, se vede clar”

image

Moderatoarea TV a fost însă, contrazisă, întrucât internauții au observat un detaliu care i-a revoltat de-a dreptul. În timp ce ea susține că produsele au ajuns prin curier, fanii o acuză că și-ar fi pus cozonacii în bagaj, înainte de a pleca la Milano, lucru care reiese dintr-o fotografie pe care aceasta a postat-o în mediul online.

„MINȚI, MINȚI MINȚI! Îi aveai în bagaj, se vede clar…. Crezi că noi suntem proști … război va fi cu cozonacii tăi după Paști, de la toți clienții de pe care ai luat bani și nu le-ai dat nimic … să-ți fie rușine”, a scris unul dintre internauți pe internet, după ce a văzut filmulețul Gabrielei Cristea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net