Gami de la 5GANG s-a despărțit de iubită! Primele reacții ale celor doi

Andrei Gavril (21 de ani) zis și Gami, de la 5GANG, s-a despărțit de iubita sa, Ioana cu care a fost timp de șase ani împreună! Cei doi aveau în plan să se căsătorească, însă recent au ales să meargă pe drumuri separate. Vestea a fost dată recent chiar de cei doi printr-o postare pe conturile lor de Instagram.

„Fraților, după șase ani de relație ne-am despărțit. Nu este nicio glumă, niciun vlog. Nu e absolut nimic. M-am mutat deja în alt apartament, o să reîncep activitatea de aici (din noua locuință – n.r). După șase ani de relație ne-am despărțit, nu ne-am certat. Nu vreau să vorbim foarte mult despre acest subiect pentru că nu are sens. A fost o decizie luată de comun acord. Nu știu ce o să se întâmple pe viitor, poate peste câțiva ani o să ne reîmpăcăm, poate nu, nu avem de unde să știm. Momentan aceasta este decizia pe care am luat-o împreună ”, a spus Gami de la trupa 5GANG prietenilor virtuali.

Despărțire fără scandal

Ioana, fosta iubită a lui Gami, a dorit să explice tuturor că această separare nu a fost una cu scandal:

„Am rămas în relații foarte bune, încă vorbim în fiecare zi. Motivul separării noastre este că ne-am luat de foarte mici. Când ne-am combinat aveam 15 ani acum împlinesc 22 de ani și ne-am schimbat foarte mult ca persoane. Dacă vreți să ne mai vedeți împreună probabil o să ne mai vedeți pentru că suntem vecini în continuare. Deci să știți că nu ne-am certat, nu a fost vorba de înșelat sau vreo problemă…pur și simplu așa a fost”.

Click! spune

Gami este unul dintre cei mai de succes vloggeri de la ora actuală! Acesta are o carieră de invidiat în mediul online datorită postărilor sale pe care le face periodic.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
pat dormitor Askona 3 jpg
adina alberts jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner jean Gavril png
eurovision jpg
oana sirbu jpg
oana si pepe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net