George Burcea are un nou look! Celebrul actor este de nerecunoscut. FOTO

George Burcea și-a schimbat look-ul. Și-a lăsat părul și mustața să crească. Imaginea a postat-o imediat pe rețelele de socializare. Nu este pentru prima dată când actorul trece printr-o schimbare remarcabilă pentru un proiect nou. 

Fotografie mai veche cu George Burcea Foto: Instagram
Fotografie mai veche cu George Burcea Foto: Instagram

Schimbare de look pentru George Burcea 

Poza recentă surprinde o latură diferită a lui George Burcea. Acesta a postat pe Instagram de la filmările pentru un proiect nou, apărând cu părul mai lung, dar și cu mustață. ”Transformarea” este spectaculoasă, mai ales că în imagine actorul apare îmbrăcat în negru și cu ochelari de soare. 

George Burcea Foto: Story pe Instagram
George Burcea Foto: Story pe Instagram

Cine este George Burcea 

George Burcea este actor și mai scrie cărți din când în când. În trecut, George Burcea avea o meserie total opusă actoriei. „Sunt fost marinar, actualmente actor. Când am terminat liceul am dat la Universitatea Maritimă din Constanța, după care chiar am plecat pe mare. Am stat doi ani pe mare, apoi am revenit, am renunțat la facultatea de marinărie și am dat la actorie", a mărturisea acesta într-un interviu pentru publicația VIVA. 

George Burcea și Viviana, un cuplu iubit de români

George Burcea și Viviana Sposub formează un cuplu de ani de zile. Deși preț de câteva luni cei doi au fost despărțiț, ei și-au dat seama mai apoi că nu pot trăi unul fără celălalt. Se iubesc mai mult pe zi ce trece și împărtășesc fiecare bucurie cu fanii lor. Recent, Viviana și George le-au făcut cunoștință acestora cu noul membru al familiei: o pisică. 

În cel mai recent interviu, Viviana a vorbit despre experiența din America, mărturisind cum una dintre cele mai mari dorințe ale sale a fost aceea de a vizita locurile în care au fost filmate producțiile pe care le-a vizionat în copilărie. De asemenea, prezența iubitului ei și faptul că au sărbătorit împreună sărbătorile de iarnă a adus și mai multă bucurie în sufletul vedetei, mai ales că ultimele luni din relația lor au fost supuse mai multor teste.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
(deschidere) Joe Biden & Mohammed Bin Salman (foto Getty Images)
image
image
image
image
image
image
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net