Georgică Cornu pierde războiul în instanță cu Marina Almășan! „Mă uitam la ea ca la o icoană, acum mă uit ca la o escroacă!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Victorie pentru Marina Almășan în războiul cu fostul iubit, Georgică Cornu. Marți 3 septembrie, instanța de judecată a respins apelul făcut de Georgică Cornu, împotriva ordinului de protecție emis în 29 iulie, ca fiind nefondat. Avem declarațiile lui Georgică Cornu, în exclusivitate pentru Click!

Marina Almășan și Georgică Cornu s-au întâlnit, luni 2 septembrie, pe holurile tribunalului, după ce omul de afaceri timișorean a făcut apel împotriva ordinului de protecție obținut pe 29 iulie de prezentatoarea TVR. 

Din 8 august, omul de afaceri a fost obligat de instanța de judecată să poarte o brățară de monitorizare, pentru o perioadă de patru luni.

În timp ce prezentatoarea TVR a fost reprezentată de avocatul ei, Adrian Cuculis, omul de afaceri timișorean a apelat la serviciile avocatei care l-a reprezentat în procesul cu fosta lui soție. 

Cei doi foști iubiți au fost audiați de instanța de judecată, împreună cu martorii lor. 

Instanța i-a respins apelul omului de afaceri timișorean 

Marți 3 septembrie, instanța de judecată a respins, însă, apelul omului de afaceri timișorean, care va trebui să respecte ordinul de protecție impus de judecători în 29 iulie. 

„Respinge apelul formulat de către apelantul – pârât Cornu Georgică în contradictoriu cu intimata – reclamantă Almășan Marina Emanuela ca nefondat”, se arată în decizia instanței de judecată. 

Avocatul Adrian Cuculis spune că Georgică Cornu va trebui să poarte în continuare brățara de monitorizare. 

„Definitivă! Apelul omului de afaceri Georgica Cornu a fost respins. Acesta rămâne cu brățara de monitorizare și cu interdicția de a se apropia de Marina Almășan. 

Urmează să-l chem personal în judecată pentru afirmațiile belicoase și defăimătoare din ședința publică”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, în exclusivitate pentru Click!

Georgică Cornu e furios că a pierdut apelul! 

Contactat de Click! imediat după decizia instanței de judecată, omul de afaceri Georgică Cornu a răbufnit!

„Aceasta este justiția din România! La început, după audierile din sala de judecată, am crezut că rezultatul va fi unul favorabil. 

După înfățișare însă, cei doi s-au dus la tv, au făcut presiune practic pe Justiție. O să vorbesc cu avocata mea să vedem dacă se mai poate face ceva. Nu avem ce să facem, respectăm decizia instanței. Pe mine nu mă deranjează ordinul de restricție și nici brățara, mă deranjează însă minciuna! 

Eu m-am uitat la Marina ca la o icoană, acum mă uit la ea ca la o escroacă”, a declarat Georgică Cornu, în exclusivitate pentru Click!

Adrian Cuculis este avocatul Marinei Almășan Foto: Facebook
Adrian Cuculis este avocatul Marinei Almășan Foto: Facebook

Avocatul Adrian Cuculis îl dă și el în judecată pe Georgică Cornu! Îi cere despăgubiri în valoare de 20.000 de euro!

Încă de la ieșirea din sala de tribunal, avocatul Adrian Cuculis a anunțat că-l va acționa în judecată pe Georgică Cornu, pentru minciună și calomnie. Mai mult, Cuculis îi va cere lui Cornu daune morale în valoare de 20.000 de euro! 

 „Deși nu este genul meu să fac asemenea comentarii, mă văd nevoit să-ți spun că majoritatea afirmațiilor făcute în sala de judecată de către partea adversă a fost mai degrabă calomnioase atât la adresa victimei, respectiv a doamnei Marina Almășan, dar și cu privire la persoana mea.

Acest lucru m-a determinat să cer instanței de Judecată consemnarea anumitor declarații în caietul grefierului pentru ca, în perioada următoare, să-l pot chema în judecată pe Giorgică Cornu pentru plata de despăgubiri în valoare de 20.000 de euro!”, a precizat avocatul Adrian Cuculis, în exclusivitate pentru Click!

Georgică Cornu: „Mă dă Cuculis în judecată?! Dar ce, nu are bani de pamperși?!”

Georgică Cornu este de părere însă că avocatul Marinei Almășan dorește să stoarcă ceva bani de la el. 

„Da, am auzit că mă dă Cuculis în judecată! Dar ce, nu are bani de pamperși?! Am văzut că are copil mic! 

În loc să-și vadă de treaba lui, el mă dă pe mine în judecată?! Se bagă în niște lucruri care nu ar trebui să-l intereseze pe el.

El s-a legat de niște materiale pe care eu le-am share-uit pe rețelele de socializare referitoare la procesele pe care le-a pierdut. Dar, acele materiale erau adevărate! Nu e nici o minciună! M-a avertizat că-mi face denunț penal în instanță! Nu am mai văzut așa ceva! Se dă așa mare cocoș, dar este doar un Cuculis mic!

Ce vrea să arate el?! Cine e, domnule, Cuculis ăsta? Am văzut că e un personaj interesant, dar ar fi bine să fie mai deștept decât interesant. Mie mi s-a părut că face presiune pe justiție. S-a dus imediat la România Tv după înfățișare!”, a declarat Georgică Cornu, în exclusivitate pentru Click!

Marina Almășan: „Am trecut prin toate furcile caudine”

Marina Almășan jubilează după ce instanța a fost de partea ei în războiul cu fostul iubit.

„Nu am pile la Tribunal, nici la Ministerul Justiției, nici la Procuratură, nu am avut de-a face cu aceste instituții decât ocazional, nu am nicio altă pilă care să mă fi ajutat pe acest drum, nu am avut decât multă încredere …și am mai avut ceva: un avocat strălucit

Excelent pregătit, cu o experiență bogată, cu un discurs impresionant, cu o empatie care m-a mișcat, din prima zi în care m-am hotarât să-mi deschid sufletul în fața lui…

Am intrat cu emoție ieri, în sala de judecată ( mulțumesc, Luminița Dumitrescu pentru că ai fost lânga mine!) , am trecut prin toate furcile caudine, ascultând șuvoiul de mizerii și minciuni la adresa mea, am avut apoi o noapte de pomină, în care am încercat în primul rând să-mi liniștesc părinții, care văzuseră la televizor jignirile aduse fiicei lor de cel pe care l-au primit, ani buni, în casa lor, la masa lor. 

Victoria de azi mă și bucură, mă și întristează. Mă bucură, pentru că toată viața am luptat pentru dreptate și adevăr. Mă întristează, pentru că aș fi dat oricât să nu ajung aici. 

În primăvară, când anunțam despărțirea, îmi exprimam public dorința de a ramâne prieteni și de a-i fi de ajutor și lui, dar și copiilor lui, oricând de aici înainte. Iată că am ajuns în Infern…

Nu renunțați niciodată la luptă, dragii mei, atunci când știți că aveți dreptate!”, le-a transmis Marina Almășan fanilor de pe pagina ei de socializare.

Pe 29 iulie, judecătorii i-au interzis lui Georgică Cornu să se mai apropie timp de patru luni, la o distanță minimă de 200 de metri, de Marina Almășan. 

Omul de afaceri timișorean a primit pe perioada ordinului de restricție o brățară electronică de supraveghere. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihai gainusa  jpg
banner adda png
Joaquin Phoenix jpeg
salman khan iulia vantur jpg
banner Daniel Pavel
ion tiriac avion webp
FotoJet (4) jpg
Cătălina Grama Jojo și Paul Ipate jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net