Georgică Cornu, în război și cu avocatul Adrian Cuculis după ce l-a amenințat că îl dă în judecată: „N-are bani de pamperși?!” Mesaj dur pentru Marina Almășan: „Tu ești aia care latri…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Georgică Cornu nu mai tace și este hotărât să meargă până în pânzele albe pentru a-și face dreptate în războiul cu fosta iubită, Marina Almășan, dar și cu avocatul acesteia, Adrian Cuculis. În așteptarea deciziei instanței de judecată, Georgică Cornu a avut câteva mesaje dure pentru cei doi, după înfățișarea de luni 2 septembrie, de la tribunal. 

Marina Almășan și Georgică Cornu s-au întâlnit, luni 2 septembrie, la tribunal, după ce omul de afaceri timișorean a făcut apel la ordinul de restricție, emis de instanța de judecată în 29 iulie. 

În timp ce Marina Almășan a venit însoțită de avocatul ei, Adrian Cuculis, Georgică Cornu a fost reprezentat în instanță de avocata fostei sale soții, el aducând-o ca martor în proces chiar pe fosta lui soție, care nu a mai fost însă audiată. 

Georgică Cornu: „Cine e, domnule, Cuculis ăsta?! M-a amenințat că-mi face denunț penal!”

Lucrurile în sala de judecată au luat o întorsătură urâtă însă. La ieșirea de la tribunal, avocatul Adrian Cuculis a anunțat ca-l va acționa și el în judecată pe Georgică Cornu, pentru defăimare și calomnie. Mai mult, Cuculis îi cere lui Cornu daune morale în valoare de 20.000 de euro! 

Georgică Cornu nu s-a speriat, însă, că a fost amenințat cu judecata și spune că avocatul Marinei Almășan dorește să stoarcă ceva bani de la el. 

„Da, am auzit că mă dă Cuculis în judecată! Dar ce, nu are bani de pamperși?! Am văzut că are copil mic! 

În loc să-și vadă de treaba lui, el mă dă pe mine în judecată?! Se bagă în niște lucruri care nu ar trebui să-l intereseze pe el.

El s-a legat de niște materiale pe care eu le-am share-uit pe rețelele de socializare referitoare la procesele pe care le-a pierdut. Dar, acele materiale erau adevărate! Nu e nici o minciună! M-a avertizat că-mi face denunț penal în instanță! Nu am mai văzut așa ceva! Se dă așa mare cocoș, dar este doar un Cuculis mic!

Ce vrea să arate el?! Cine e, domnule, Cuculis ăsta? Am văzut că e un personaj interesant, dar ar fi bine să fie mai deștept decât interesant. Mie mi s-a părut că face presiune pe justiție. S-a dus imediat la România Tv după înfățișarea de ieri!”, a declarat Georgică Cornu, în exclusivitate pentru Click!

„Acest ordin de protecție a fost dat fără temei legal, fortuit”

Instanța de judecată urmează să se pronunțe, în cursul zilei de marți 3 septembrie, după apelul făcut de Georgică Cornu la ordinul de protecție din 29 iulie. 

„Acest ordin de protecție a fost dat, după părerea mea, fără temei legal. Ar trebui ridicat pentru că a fost fortuit! 

Tot ce am afirmat eu la adresa Marinei a fost adevărat! Au cerut în instanță să fie scoase emisiuni cu mine de la TV.

Sunt supărat și dezamăgit de ceea ce se întâmplă! Eu mă uitam la Marina ca la o icoană! Nu mă așteptam să <<muște>> așa de tare din mine.

A zis că am băgat-o eu în latrină?! Păi, ea a lătrat, ea s-a băgat singură în latrină! Poate că o să urmeze și alte procese mult mai grele împotriva ei! Îmi pare rău că am pierdut amândoi 12 ani din viață! ”, a mai spus Georgică Cornu, pentru Click! 

De ce a venit Cornu împreună cu fosta soție la proces? 

Omul de afaceri a explicat de ce a adus-o pe fosta lui soție la proces. 

„Am adus-o pe fosta soție la tribunal ca martor pentru că am fost acuzat că am avut o relație mascată cu ea, că am prelungit intenționat divorțul când eram cu Marina. 

Am vrut să fie audiată ca martor, dar judecătoarea a spus că nu mai e nevoie și că are destule probe. 

Între mine și fosta soție nu mai e nimic de mult, doar cei doi copii ne mai leagă. Eu am fost cu Marina, ea este cu partenerul ei!”, a mai spus Georgică Cornu. 

Marina Almășan: „Am de luptat cu o fiară, nu cu un om”

Marina Almășan așteaptă și ea cu sufletul la gură decizia instanței din cursul zilei de marți.

„Mă copleșește reacția oamenilor, pentru că ani la rând am trăit cu groaza că, dacă va izbucni un astfel de scandal, lumea mă va judeca, se va îndepărta de mine.

Mă așteaptă zile grele, pentru că am de luptat nu cu un om, ci cu o fiară, decisă să mă calce în picioare pentru că am cutezat să mă rup de el, să-mi câștig libertatea, demnitatea și onoarea, să le vorbesc oamenilor despre ceea ce am trăit.

Mă lupt cu un om, ai cărui bani au rezolvat până acum o  mulțime de lucruri de nerezolvat ( în puținul timp, petrecut împreună, am avut ocazia să văd de toate), neavând limite în acțiunile sale. 

Sper din inimă ca Justiția română să nu poată fi <<cumpărată>>, cred în ea și nadăjduiesc să mă simt în continuare apărată de ea”, a scris Marina Almășan, pe pagina ei de socializare în așteptarea sentinței, ce va fi dată în cursul zilei de marți de judecători. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
alina sorescu jpg
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net