Grasu XXL, «la mititica»? Artistul e cercetat de Poliție, după scandalul de la concert!

Ultima actualizare:

Grasu XXL a provocat un val de revoltă, după ce a agresat un fan la concertul Nostalgia, iar imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare. Artistul a reacționat extrem de agresiv după ce un tânăr din public l-a criticat pentru faptul că promovează jocurile de noroc oline. 

Grasu XXL, cercetat de Poliție, după ce a amenințat un fan la un concert
Grasu XXL, cercetat de Poliție, după ce a amenințat un fan la un concert

Comportamentul lui Grasu XXL față de un spectator, în cadrul unui eveniment ce a avut loc recent, în Capitală, a intrat și în atenția Poliției, mai ales după ce clipul a fost postat pe social-media. Utilizatorii l-au criticat extrem de dur pe artistul de rap, iar în jurul acestui incident s-a creat un adevărat scandal, astfel că oamenii legii au fost nevoiți să se sesizeze.

Citește și: Laura Andreșan, despre infidelitate și trădare: "Adulterul este mai traumatizant decât dezastrele și calamitățile naturale"

La acest moment, autoritățile fac cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Poliția a oferit și un comunicat oficial în acest sens, notează Antena 3. 

„Având în vedere apariția unor imagini video pe rețelele de socializare, cu privire la faptul că un artist, în timpul unui concert care a avut loc în Sectorul 5, ar fi amenințat un bărbat, Serviciul Informare și Relații Publice al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

În data de 29 iunie a.c., în urma apariției unor imagini video, pe rețelele de socializare, în care un artist ar fi amenințat un bărbat, în timpul unui concert, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 17 Poliție au demarat cercetări, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”

Nu rata nici: Grasu XXL și Laura Andreșan s-au despărțit după 12 ani de relație. Au o fetiță de un an și jumătate

Ce s-a întâmplat la concertul lui Grasu XXL

În cadrul concertului Nostalgia, ce a avut loc în urmă cu câteva zile, Grasu XXL a avut o altercație cu un fan, după ce tânărul și-a exprimat nemulțumirea față de faptul că artistul este imaginea unui casino online. 

Află și: FOTO Ce fericiți sunt Laura Andreșan și Grasu XXL de când au devenit părinți! Micuța lor împlinește un an

Jocurile de noroc online sunt cunoscute pentru faptul că provoacă dependență, fapt ce poate afecta viața persoanelor într-o manieră foarte gravă, din cauza datoriilor cumulate. 

În cadrul concertului, Grasu XXL i-a oferit microfonul spectatorului, pentru a-și spune nemulțumirea, însă când a auzit reproșurile care i se aduceau, vedeta a reacționat agresiv atât verbal, cât și fizic. 

Grasu XXL l-a amenințat cu bătaia pe tânăr, a aruncat cu apă în el și i-a îndemnat pe cei prezenți la concert să-l agreseze. Clipul a devenit viral și a stârnit indignarea utilizatorilor dar și a fanilor lui Grasu XXL, care au catalogat comportamentul său ca fiind întru totul inacceptabil. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net