Imaginile cu Florin Piersic dărâmat de durere! Marele actor a izbucnit în lacrimi la înmormântare

Florin Piersic a suferit enorm chiar de ziua lui, aniversare pe care a petrecut-o la cimitir, dup─â ce ╚Öi-a condus prietenul pe ultimul drum. C├ónt─âre╚Ťul Ovidiu Purdea Some╚Ö a povestit durerea ╚Öi suferin╚Ťa prin care a trecut marele actor chiar de ziua lui, dup─â ce prietenul lui Eugen Albu a ├«ncetat din via╚Ť─â.

florin piersic legendele jpeg
Florin Piersic, pe scena teatrului

Coinciden╚Ťa face c─â prietenul bun al lui Florin Piersic a fost ├«nmorm├óntat chiar de ziua lui, pe 27 ianuarie, c├ónd a ├«mplinit 86 de ani. Reac╚Ťia actorului dup─â moartea lui Eugen Albu este emo╚Ťionant─â, mai ales c─â a f─âcut o m─ârturisire cu lacrimi ├«n ochi despre dispari╚Ťia prietenului s─âu. 

ÔÇ×Florin m-a prins de bra╚Ť ╚Öi mi-a spus: ÔÇśNu pot s─â cred c─â Eugen nu mai este! Tot ce se va ├«nt├ómpla pe p─âm├ónt, oric├ót va evolua lumea, va cre╚Öte sau va cobor├«, lumea f─âr─â Eugen Albu, f─âr─â prietenul nostru, nu va mai fi la fel.

Iart─â-ne, Eugen, drag─â! Noi suntem mai muritori dec├ót tine!ÔÇŁ, este ceea ce Florin Piersic a spus despre momentul ├«n care Eugen Albu a fost ├«ngropat, spune Ovidiu Purdea Some╚Ö.

image
Florin Piersic, la înmormântarea prietenului său, Eugen Albu

Cel mai lacrimogen lucru pe care Florin Piersic l-a spus, dărâmat de durere, despre bunul său amic, cel pe care îl regretă până la sfârșitul zilelor.

ÔÇ×M-a luat de bra╚Ť, am cobor├ót ├«mpreun─â sc─ârile ╚Öi mi-a mai zis: Ast─âzi, ziua mea, i-o d─âruiesc lui Eugen Albu. Am s─â m─â retrag undeva ├«n singur─âtate, am s─â m─â rog pentru el, m─â rog pentru voi, m─â odihnesc ╚Öi apoi va veni o alt─â ziÔÇŁ, a povestit Ovidiu Purdea Some╚Ö la Antena 3.

stanga
dreapta
florin piersic dan negru 840x500 jpeg
dan negru cu florin piersic
florin piersic dan negru JPG
piersic florin JPG
dan negru florin piersic JPG
dan negru florin piersic jpg
dan negru florin piersic dubai png
florin piersic legendele jpeg

Florin Piersic, ├«n doliu ╚Öi suferin╚Ť─â dup─â moartea lui Eugen Albu

Pe celebrul actor l-a legat o mare prietenie cu epigramistul Eugen Albu, n─âscut ├«n jude╚Ťul Alba. Acesta a studiat ├«n Cluj Napoca Filologie, dup─â care a fost pre╚Öedintele cenaclului Satiricon al epigrami╚Ötilor din Cluj.

image
Epigramistul Eugen Albu

De altfel, omul de cultur─â a fost ╚Öi membru fondator al Uniunii Epigrami╚Ötilor din Rom├ónia, a publicat 14 c─âr╚Ťi, iar lucr─ârile sale au ap─ârut ├«n peste 60 de analogii de epigram─â publicate ├«n Rom├ónia, plus alte ╚Ť─âri.

image

ÔÇ×Pe Eugen Albu epigramistul, de care m─â leag─â o veche prietenieÔÇŽ ├«n proz─â, ├«l consider un fotograf al sufletului omenesc, precis, sagace, ne├«ndur─âtor, l─âs├ónd loc de speran╚Ť─â dictonului Ridendo castigat mores (Prin r├ós se corecteaz─â lucrurile)ÔÇŁ, a declarat Florin Piersic potrivit cluj24.ro.

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
roland stanescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg