Ioana Năstase și-a serbat onomastica fără Ilie. "Nu e genul de bărbat posesiv, mă lasă să plec singură"

image
Ioana Năstase, 45 de anifoto: Facebook

A fost nevoită să-și petreacă Sărbătorile în carantină! Ioana, frumoasa soție a lui Ilie Năstase, și-a luat revanșa și a evadat la munte de ziua ei onomastică, 7 ianuarie, împreună cu prietenele. Nasty i-a ținut companie pe toată perioada carantinei, însă de Sfântul Ion fostul tenisman a trebuit să fie în București pentru semnarea unor contracte.

Așa că Ioana a petrecut de minune cu prietenele la o cabană în zona Hunedoarei. „A fost o zi superbă. Mă aflu în inima munților să mă relaxez. Sunt undeva în zona Hunedoara, e un peisaj de vis. Ilie nu a putut să mă însoțească, pentru că avea de semnat niște contracte la București. Am luat două prietene bune și am plecat. Nu e genul de bărbat posesiv, mă lasă să plec singură”, a declarat Ioana, pentru Click!. Plimbăreață din fire, Ioana de abia așteaptă cadoul pe care Ilie i l-a promis de ziua ei onomastică. ”Ultima dată mi-a luat mașină de ziua mea, acum vom pleca în vacanță în Maldive”,  a mai spus soția lui Ilie Năstase.

image
Ioana Năstase s-a distrat la munte de ziua onomastică

Ilie este îndrăgostit-lulea la 74 de ani

La 74 de ani, Ilie Năstase se bucură de o familie la care a visat dintotdeauna. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ioana Simion, cu care s-a și căsătorit atunci când doar câteva momente îi mai despărțea de separare. Ilie Năstase a bifat astfel cea de-a cincea căsătorie, la începutul lunii iunie. Cei doi făcuseră cununia civilă cu un an înainte. Aceștia au reușit să treacă peste probleme din cuplul lor, iar acum Ilie nu știe cum să-și mai răsfețe soția. Pe 15 septembrie, Ioana a împlinit 45 de ani, iar "Nasty" i-a făcut un cadou extravagant: un Bentley Continental GT Sport, în două uşi, în valoare de 240.000 de euro. În ultima vreme au tot apărut zvonuri potrivit cărora frumoasa brunetă ar fi însărcinată. Mai mult, fostul campion la tenis de câmp a mărturisit că i-ar plăcea tare mult să mai aibă o fetiță!Ioana a mărturisit însă că deocamdată nu este însărcinată.

Citește și:

Ilie Năstase, despre cât de mult rău i-a făcut căsnicia cu Brigitte: "Este o persoană care își pierde controlul"

Soția lui Ilie Năstase, în cea mai scurtă și mulată rochie, la Istanbul. Și fostul iubit, Nick Rădoi, i-a dat "like"

cub andreea antonescu png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
brenciu si nevasta jpg
laura cosoi
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE