De ce a fost nevoită Irina Rimes să facă credit la bancă? «Asta era o combinație de pe aici»

Ultima actualizare:

Irina Rimes a făcut dezvăluiri inedite în podcast-ul lui Andi Moisescu. Vedeta a vorbit despre startul carierei sale și despre faptul că a fost nevoită să ia un credit de la bancă pentru a intra în lumea muzicii. 

Irina Rimes, dezvăluiri inedite din startul carierei. Foto: captură Youtube/Instagram
Irina Rimes, dezvăluiri inedite din startul carierei. Foto: captură Youtube/Instagram

Irina Rimes: „Eu am început împrumutând bani de la bancă”

Confesiunile cântăreței care a cucerit inimile tuturor cu vocea sa prezintă un tablou trist pe care de multe ori nu-l vedem de decorul strălucitor și pompos al showbiz-ului românesc. 

„Eu am început împrumutând bani de la bancă ca să-mi plătesc un credit pe care l-am terminat acum vreo 2 sau 3 ani”, a precizat celebra cântăreață, în timpul ultimului podcast făcut de Andi Moisescu.

Citește și Diana Munteanu face show la Formula 1, în Monaco! Elicopter, yaht și un costum de baie minuscul

Vedeta a transmis cu mare dezamăgire că banii îi fuseseră ceruți de casă de discuri pentru a primi un contract. „Ca să mă semneze”, a precizat solista la insistențele îndrăgitului moderator.

Irina Rimes: „Eu nu știam atunci cum funcționează lucrurile”

„Asta era o combinație de pe aici. Între timp am învățat ce înseamnă combinație. E ca și cum «bă, eu te semnez, dar am nevoie de bani să investesc în proiectul tău și cumva trebuie să vii tu cu banii de acasă că eu n-am.»

Eu nu știam atunci cum funcționează lucrurile. Pentru mine era o chestie nouă. Și, în general, România era ceva de neatins, era o încercare tristă de a face ceva”, a explicat Irina Rimes.

Citește și Irina Rimes, despre situația din Ucraina. Artista are rude în Republica Moldova și Rusia

Totodată, artista a precizat că după ce a ajuns în țară s-a „îndrăgostit” de România, iar oamenii de aici au primit-o cu multă căldură.

Irina Rimes, despre ascensiunea în carieră, în România: „Cred că se dorea...”

Întrebată cum a reușit să-și găsească locul în muzica românească, simpatica cântăreață a oferit un răspuns tranșant. Totodată, artista a transmis un sfat plin de înțelepciune pentru ce-i care se află la început de drum.

„Eu cred că se dorea o fată care să cânte în zona moldovenilor...Carla Dreams, The Motans.(...) Cred că era un loc liber.(...)

E ușor să-ți găsești în loc în muzică dacă vii cu ceva care încă nu există sau ceva care lipsește. Atunci îți e ușor, în rest e foarte greu”, a precizat Irina Rimes la podcast-ul lui Andi Moisescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net