De ce a fost nevoită Irina Rimes să facă credit la bancă? «Asta era o combinație de pe aici»

Irina Rimes a făcut dezvăluiri inedite în podcast-ul lui Andi Moisescu. Vedeta a vorbit despre startul carierei sale și despre faptul că a fost nevoită să ia un credit de la bancă pentru a intra în lumea muzicii. 

image
Irina Rimes, dezvăluiri inedite din startul carierei. Foto: captură Youtube/Instagram

Irina Rimes: „Eu am început împrumutând bani de la bancă”

Confesiunile cântăreței care a cucerit inimile tuturor cu vocea sa prezintă un tablou trist pe care de multe ori nu-l vedem de decorul strălucitor și pompos al showbiz-ului românesc. 

„Eu am început împrumutând bani de la bancă ca să-mi plătesc un credit pe care l-am terminat acum vreo 2 sau 3 ani”, a precizat celebra cântăreață, în timpul ultimului podcast făcut de Andi Moisescu.

Citește și Diana Munteanu face show la Formula 1, în Monaco! Elicopter, yaht și un costum de baie minuscul

Vedeta a transmis cu mare dezamăgire că banii îi fuseseră ceruți de casă de discuri pentru a primi un contract. „Ca să mă semneze”, a precizat solista la insistențele îndrăgitului moderator.

Irina Rimes: „Eu nu știam atunci cum funcționează lucrurile”

stanga
dreapta
34343332   Copy   Copy JPG
22222   Copy   Copy JPG
02323222   Copy   Copy JPG
231231   Copy   Copy JPG
04343   Copy   Copy JPG

„Asta era o combinație de pe aici. Între timp am învățat ce înseamnă combinație. E ca și cum «bă, eu te semnez, dar am nevoie de bani să investesc în proiectul tău și cumva trebuie să vii tu cu banii de acasă că eu n-am.»

Eu nu știam atunci cum funcționează lucrurile. Pentru mine era o chestie nouă. Și, în general, România era ceva de neatins, era o încercare tristă de a face ceva”, a explicat Irina Rimes.

Citește și Irina Rimes, despre situația din Ucraina. Artista are rude în Republica Moldova și Rusia

Totodată, artista a precizat că după ce a ajuns în țară s-a „îndrăgostit” de România, iar oamenii de aici au primit-o cu multă căldură.

Irina Rimes, despre ascensiunea în carieră, în România: „Cred că se dorea...”

Întrebată cum a reușit să-și găsească locul în muzica românească, simpatica cântăreață a oferit un răspuns tranșant. Totodată, artista a transmis un sfat plin de înțelepciune pentru ce-i care se află la început de drum.

„Eu cred că se dorea o fată care să cânte în zona moldovenilor...Carla Dreams, The Motans.(...) Cred că era un loc liber.(...)

E ușor să-ți găsești în loc în muzică dacă vii cu ceva care încă nu există sau ceva care lipsește. Atunci îți e ușor, în rest e foarte greu”, a precizat Irina Rimes la podcast-ul lui Andi Moisescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

piscina borcea pelinel jpg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
foto2 viviana si fetele jpg
ana crudu familie nunta jpg
livia graur familie jpg
rechin taur jpeg
FotoJet jpg
livia graur jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
alex delea survivor jpg
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
livia graur familie jpg
FotoJet jpg
foto2 viviana si fetele jpg