Irina Rimes, despre situația din Ucraina. Artista are rude în Republica Moldova și Rusia

Ultima actualizare:

Cântăreața Irina Rimes, originară din Republica Moldova, și-a așternut gândurile despre situația actuală din Ucraina într-un mesaj publicat în mediul online. Pentru ea, războiul ruso-ucrainean are implicații suplimentare, având în vedere că are rude chiar în zonele afectate.

Irina Rimes a vorbit despre situația din Ucraina Foto: Arhivă personală
Irina Rimes a vorbit despre situația din Ucraina Foto: Arhivă personală

Având în vedere situația complicată, care îi afectează apropiații ei în mod direct, artista a făcut voluntariat în sprijinul refugiaţilor din Ucraina, a cântat la concertul organizat de Pro TV cu scopul strângerii de fonduri, însă războiul din Ucraina continuă să aibă urmări și asupra moralului său. 

Irina Rimes are rude în Republica Moldova și Rusia

Irina Rimes, care se află în prezent în Franța, de unde este iubitul ei, a scris în mesajul ei despre suferința celor care trăiesc pe pielea lor războiul, dezvăluind însă cum sunt afectați și cei care au familiile și apropiații direct implicați.

Mi-a luat ceva să-mi revin. În primele zile nu puteam gândi. Mi-am sunat părinţii, fratele, rudele. Panică! N-o să dau detalii pentru că sunt prea intime, dar războiul ne-a afectat pe mai multe paliere. Acum sunt în Paris şi oamenii mă întreabă - „Cum e la voi? România ce zice? Ah, dar familia ta e în Moldova, nu? Da’ tu n-aveai rude în Rusia?! Ei ce zic?”, și-a început aceasta mesajul.

Cântăreața a explicat că „războiul scoate demonii din oameni”, după ce s-a trezit că și ea a avut un gând egoist, la auzul unei vești nefericite din Ucraina.

Zilele trecute am asistat la o discuţie la telefon în care soţia primea vestea că soţul ei este rănit şi că nu ştiu în ce spital se află. În secunda doi am avut cel mai laş şi egoist gând: “ce bine că nu sunt în locul ei…” Războiul scoate demonii din oameni. (..)

Vor trebui să treacă generaţii să spele ura, propaganda şi restul deşeurilor pe care le lasă în urma fiecare tanc care înaintează. Ura şi propaganda există de mulţi ani, istoria o ştim, dar n-a fost niciodată atât de periculoasă ca acum.“, a mai scris ea.

Citește și: Imagini emoționante de la WE ARE ONE, concertul caritabil cu peste 35 de vedete, de pe Arena Națională. Delia și Andra au făcut super show

Irina Rimes și-a amânat lansarea albumului

Irina Rimes a vorbit și despre lansarea noului ei album, programată pe 18 martie, care n-a mai avut loc, iar artista a explicat acum și motivul.

Aveam de lansat album+film pe 18 Martie. Concerte, campanie de promovare, sufrageria, activităţi cu voi… am amânat tot. Nu-mi ardea de lansări. (..) 

Am căutat soluții să mă adaptez, altfel totul părea absurd. Am căutat răspunsuri. Le-am gasit făcând o vreme voluntariat pentru refugiaţi la aeroport. Am înţeles ce trebuie să fac. Ce pot să fac. Momentan“, a adăugat cântăreața.

Irina crede că „iubirea şi bunătatea vor salva lumea“, iar artiştii au, în acest sens, un rol deosebit. Cântăreața i-a îndemnat pe toți cei care i-au citit mesajul să ajute, la rândul lor, în orice mod. „Eu cred că iubirea şi bunătatea vor salva lumea. Am văzut oameni făcând posibil din imposibil.  Fiecare faptă/ gând/ intenţie rea trebuie să fie compensată.”, a mai spus ea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net