Irina Rimes și Nicole Cherry, cuvinte dure pentru iubiții infideli

image
Elena şi Dragoş Stanciu s-au despărţit în vară

Au tot ce le trebuie: voci inconfundabile, frumuseţe şi talent, dar tot au intrat în rândul femeilor înşelate de iubiţi. Irina Rimes şi Nicole Cherry au transformat suferinţa în versuri, iar piesele lor de inimă albastră le-au făcut celebre. Melodia ”Nu ştii tu să fii bărbat” i-a adus Irinei 14 milioane de vizualizări, pe Internet, iar piesa ”Doctore” a lui Nicole a adunat peste 900.000, în doar câteva zile de la lansare.

Irina  Rimes (28 de ani), jurată la ”Vocea României” (PRO TV),  avea doar 22 de ani când a devenit mireasa lui Andi Bănică, cu care de altfel şi după divorţul de acum doi ani continuă să colaboreze pe plan muzical.

image
Irina este şi jurat la ”Vocea României” (PRO TV)

Andi ar fi înșelat-o pe Irina Rimes cu o contabilă din Rusia

Apropiaţii lor susţin că Andi ar fi înşelat-o cu o contabilă din Rusia, cu care are un copil: “Mi-a făcut ceva rău. Nu m-a părăsit, m-a trădat. M-a trădat, dar cum m-a trădat. Stai să îmi aduc aminte, m-a trădat foarte rău. Ideea e că am visat chestia asta şi m-am trezit, tristă, în momentul în care m-am simţit foarte, foarte trădată. Cred că în vis mi-a murit egoul. Nu recomand nimănui aşa ceva. În momentul în care mi-a murit egoul, eu m-am trezit. Şi am simţit acel sentiment pe parcursul întregii zile”, a povestit Irina Rimes despre bărbatul care se regăseşte şi în versurile piesei ei ”Nu ştii tu să fii bărbat”, lansată anul trecut şi care i-a adus solistei 14 milioane de vizualizări: ”Nu ştii tu să fii bărbat/Pentru o fată/Nici măcar n-ai încercat/Măcar o dată/ Argumentul meu e mut/ E doar pentru tine/ Nu ştii tu să fii bărbat/ Şi nu te-nvaţă nimeni”.

Iar în interviul pentru adevarul.ro ea deja se resemnase cu dureroasa despărţire: ”Aşa s-a întâmplat, am devenit doar doi prieteni foarte buni. Chiar dacă este un divorţ la mijoc, e un lucru frumos când doi parteneri rămân prieteni. Îmi adaugă nişte steluţe pe epoleţi. Dar nu cred că m-a făcut mai înţeleaptă. Desigur, acum mă gândesc de două ori înainte să fac un pas, dar nu este ceva de care să-mi pară rău. Şi sunt sigură că nici el nu regretă acest lucru”

Nicole Cherry, înșelată cu cea mai bună prietenă

image
Nicole a suferit enorm după ce a aflat că fostul iubit a părăsit-o pentru buna ei prietenă

Iată însă că o altă cântăreaţă de top, Nicoleta Ghinea sau Nicole Cherry (20 de ani), pe numele de scenă, a trecut printr-o situaţie similară, iubitul ei, Teo, înşelând-o în urmă cu doi ani cu cea mai bună prietenă a ei, Diana fiica unui afacerist libanez, alături de care s-a pozat în ipostaze tandre, pe conturile sociale.

image
Nicole Cherry s-a despărţit anul trecut de Teo

Despre această trădare, Nicole a cântat în piesa ”Dansează amândoi”, cu 50 de milioane de vizualizări, lansată în 2018: ”Spune tu dacă e aşa/Cum era cu mine când încă mă iubea/El spunea că prietena mea/ Niciodată n-ar putea să-i fure inima/Dansează amândoi, aici, în faţa mea/Doamne, câte lucruri, de-aş putea, i-aş întreba/ Să ştiu doar că ea are grijă de el”. 

Dar şi în recentul videoclip, ”Doctore”, cu peste 900.000 de vizualizări, Nicole aminteşte de acest capitol care a marcat-o: ”Dansează amândoi aici în faţa mea/ Şi ea calcă strâmb, cu pantofii lui iar pe inima mea/ Cu adevărat am iubit doar un bărbat/ Prietena mea împarte cu el acum acelaşi pat”

Elena Ionescu, părăsită de soţ pentru fosta lui iubită

Elena Ionescu (31 de ani), fosta solistă a trupei ”Mandinga”, a pus punct căsniciei cu fotomodelul Dragoş Stanciu.

 Iată însă că, la scurt timp după acest anunţ publicat de ea pe conturile sociale, Elena a aflat că fostul soţ a revenit în braţele unui femei cu care acesta s-a mai iubit în trecut.

image
Elena şi Dragoş Stanciu s-au despărţit în vară

”E fosta lui iubită. Căsnicia asta a unit oamenii. Dacă asta a fost menirea mea. E domnişoara asistentă cu care el a fost înaintea mea. Poate uneori e bine să se întâmple nişte lucruri ca să îţi dai seama de situaţii. Am ajuns aici pentru că probabil a fost cel mai bine pentru amândoi. Doamne ajută, să fie fericiţi! Povestea e lungă”, a declarat Elena Ionescu, la PRO TV. Elena şi Dragoş au împreună un băieţel, Răzvan Andrei, născut pe data de 3 august 2018. Căsnicia artistei a rezistat doar un an.

Citește și:

Irina Rimes a avut o poveste de dragoste intensă: «Eu și Andi ne-am căsătorit când aveam 22 de ani»

Nicole Cherry a crescut! Uite ce fericită o face noul iubit!

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
cub anamaria prodan animat gif
visarion alexa
Alexandru Arșinel și soția lui, Marilena / Foto via Click
Alexandrova
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj