Irinel Columbeanu, îngrijit ca un rege la azil: „Nu l-am văzut niciodată să plângă!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

De aproximativ jumătate de an, Irinel Columbeanu (66 de ani) trăiește în azilul de bătrâni din Ghermănești. Asta după ce fostul milionar a pierdut, într-o secundă, toată averea colosală ajungând într-o chirie pe care nu și-o mai putea permite să o plătească. Contactat de Click!, proprietarul azilului unde stă acum Iri ne-a spus că fostul afacerist se bucură de un trai liniștit.

„Irinel este bine. Are o pensie pe lună de 2.000 de lei. Duce o viață liniștită aici. Dimineața se trezește, ia micul – dejun, bea un ceai după care o cafea fără cofeină. Recent i s-au făcut toate analizele medicale și ceea ce este cel mai important este că nu are AVC. Zilnic merge aici, la azil, la sală, face mișcare. Nu are moralul scăzut, nu l-am văzut niciodată să plângă, este bine aici”, a declarat Ion Cassian pentru Click!

Susținut de fiica sa

Irinel Columbeanu are o fiica de 17 ani care locuiește cu mama sa, Monica Gabor, în America. Chiar dacă îi despart mulți kilometri acest lucru nu îi împiedică pe cei doi să nu țină legătura.

„Am văzut că are un album de poze cu fiica sa lângă pat și se uită mereu la el. Un prieten am înțeles că i l-a făcut. De vorbit la telefon vorbește cu ea de două – trei ori pe săptămână. Tot timpul îl aud vorbind de Irinuca. Știu că ea îi mai trimite bani din străinătate dar nu am intrat în detalii mai multe să aflu ce și cum pentru că nu este treaba mea”, ne-a mai spus Ion Cassian, proprietarul căminului de bătrâni din Ghermănești.

Prezent recent în cadrul podcastului „Fitză cu Adiță” fostul om de afaceri dezvăluia cu ce se ocupă fiica sa:

„S-a angajat la un restaurant din Los Angeles, din Malibu, acolo unde stă ea. Este chelneriță. Și de asemenea, vrea să se facă profesoară de limba franceză, pe care ea o vorbește foarte bine, pentru un coleg de liceu de-ai ei”.

Click! spune

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați oameni din România. În anul 2006, averea acestuia era estimată undeva la 60 de milioane de euro, în 2007 la 150 de milioane de euro, în 2008 la 40 de milioane de euro, iar în 2009 la șapte milioane de euro. În prezent, Irinel Columbeanu nu mai are nimic. Familia celebrului Iri a avut, în trecut, 56 de terenuri în comuna Ciolpani, județul Ilfov, mai multe mașini de lux, dar și o vilă ca în basme în Izvorani, care a ars în urma unui incendiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net