Ce spune Irinel Columbeanu despre partida de amor cu Monica Gabor, surprinsă pe gaura cheii: „Ne-a pus Dumnezeu mâna în cap”

Ultima actualizare:

Viața tumultoasă a fostului milionar Irinel Columbeanu și a fostei sale soții, Monica Gabor, continuă să atragă atenția publicului. De data aceasta, au ieșit la iveală informații tulburătoare despre un episod controversat din trecutul său, legat de imagini intime surprinse și șantaj. Iată mai multe detalii despre acest capitol din viața fostului cuplu celebru.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor. Foto: arhiva.
Irinel Columbeanu și Monica Gabor. Foto: arhiva.

Imagini intime filmate prin gaura cheii

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost filmați în ipostaze intime într-un restaurant chinezesc din București, în perioada când erau căsătoriți. Chelnerul care i-a filmat l-a șantajat ulterior pe Columbeanu cu imaginile compromițătoare.

Columbeanu recunoaște că a fost șantajat și amenințat cu imaginile, dar nu a cedat.  „Am fost șantajat în urma acestor imagini. A venit cineva care a spus că e chelner în localul respectiv, că el ne-a filmat pe gaura cheii. M-am gândit că presa o să fie și mai interesată de aceste imagini. Eu îmi aduceam aminte ce am făcut acolo, în acel separeu. Eu chiar i-am spus Monicăi: 'Nu te preocupa că ne-a pus Dumnezeu mâna în cap, adică ție ți-a pus Dumnezeu mâna în cap', a spus Irinel Columbeanu în podcastul "Fiță cu Adiță".

Declinul financiar și pierderea averii

Irinel Columbeanu povestește despre decizia de a investi toți banii într-o fabrică de la Târgu Cărbunești care s-a dovedit a fi un eșec. Aventura cu fabrica de columbeanit a dus la pierderea averii, iar Columbeanu a fost nevoit să vândă bunuri și să se confrunte cu lichidarea afacerilor sale.
Declinul a început odată cu aventura pe care am inițiat-o eu la Târgu Cărbuneşti. Mă refer la acel material, columbeanitul. Am investit toţi banii pe care îi aveam, milioane de euro. Afacerea nu a mers, era ca şi cum aş fi încercat să împing un tren cu mâinile goale", a mai spus Irinel Columbeanu

Vânzarea Rolls Royce-ului la o sumă infimă

Din cauza problemelor, fostul miliardar s-a văzut nevoit să recurgă la gesturi care l-au făcut să piardă mulți bani. De exemplu, Rolls Royce-ul achiziționat cu 600.000 de euro a fost vândut la o bancă germană pentru doar 100.000 de euro, o sumă semnificativ mai mică decât investiția inițială.

Rolls-ul s-a dus la o bancă germană. Nu cunosc numele… Atunci când aveam nevoie de bani, am rugat un prieten din Germania să mă ajute, a făcut un credit și a garantat cu actele mașinii. Eu aveam Rolls-ul înmatriculat în Germania și a trebuit să-i trimit mașina. A trimis o platformă, a luat-o de la Izvorani. „Am luat-o cu 600.000 de euro și am vândut-o cu 100.000 de euro", a mai adăugat Irinel Columbeanu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net