Iulia Albu a trăit spaima vieții sale! De ce a sărit pe geam și a mers în bikini la poliție: „Cineva a încercat să...”

Ultima actualizare:

Iulia Albu este destul de discretă atunci când vine vorba de viața sa privată, rareori dând din casă informații despre trecutul său. Este de foarte mult timp în lumina reflectoarelor, dar nu se cunosc așa despre multe despre lucrurile prin care a trecut. De pildă, deși în America Express a trăit și momente de panică, mulți nu știu că și în afara emisiunii aceste situații au fost suficient de multe. O astfel de situație este cea în care vedeta a trebuit să sară pe geam pentru a-și salva viața.

Iulia Albu a trăit spaima vieții sale
Iulia Albu a trăit spaima vieții sale

Marea spaimă trăită de Iulia Albu

Într-un interviu recent, Iulia Albu a împărtășit un episod care a reprezentat momentul de groază al vieții sale. Să nu vă faceți griji, incidentul nu s-a petrecut recent, ci acum câțiva ani, atunci când, împreună cu buna sa prietenă Adela, desfășurau un proiect în țară și s-au cazat la o casă de oaspeți.

Totul părea în regulă până în miez de noapte, când au auzit sunetele alarmante ale cuiva care forța ușa. Cu inima bătându-le puternic și teama crescând, au abandonat tot ceea ce aveau la ei și au sărit pe fereastră pentru a ajunge la secția de Poliție.

Iulia Albu: „A intrat cineva peste noi”

„Eu și prietena mea, Adela, chiar avem niște povești foarte frumoase. Noi două am sărit pe geamul unei case, la 01.00 dimineața. Aveam un proiect, pentru fundația Mihai Eminescu, a prințului Charles, un program de dezvoltare zonală și stăteam într-o casă de oaspeți.

Ziua trebuia să lucrăm cu meșteri locali, să aducem cumva într-o modernitate, meșteșugul lor. Și totul s-a finalizat cu un târg foarte mare, acum mulți ani. Eram cazate într-o casă de oaspeți, și la un moment dat, am simțit că a intrat cineva peste noi.

Și am sărit pe geam. Era un parter înalt. Ea având o mașină decapotabilă, așa ne-am dus până la poliție, să dăm explicații în pijamale, ca să nu zic că eram în bikini. A venit poliția, a constatat că cineva a încercat să intre, era deschisă poarta și forțată ușa”, a mărturisit Iulia Albu în exclusivitate pentru cancan.ro.

image
image
image
image
image
image
image png
Cântăreața Vlăduța Lupău are 29 de ani și este căsătorită jpeg
banner dorian popa png
image png
banner raluca moianu png
banner colaj nuntă și botez png
image png
banner Vica Blochina png
image
actualitate.net
image
actualitate.net