Iulia Albu regretă că nu a cumpărat rochiile de petrecere ale Corneliei Catanga: „Aș fi dat o grămadă de bani!”. Reacția lui Aurel Pădureanu o va surprinde

#Exclusiv Click!

Iulia Albu, avocat, dar și fashion editor, de profesie, și-a manifestat recent regretul că nu are în garderobă și o rochie care i-a aparținut regretatei Cornelia Catanga, supranumită „Regina muzicii lăutărești”. La aflarea veștii, Aurel Pădureanu îi transmite un mesaj, prin intermediul Click!

Regretul Iuliei Albu: „Ce, eu nu le-aș fi cumpărat?”

Iulia Albu a menționat recent, într-un video, postat pe Instagram:

„Știți ce mi-aș fi dorit foarte mult și nu am apucat? O rochie de la Catanga, din anii 70-80, de-alea adevărate, de-ale ei, dar am înțeles că le-a vândut, ca să achite niște datorii. Dar, ce, eu nu le-aș fi cumpărat? Aș fi dat o grămadă de bani pe ele, dar n-am știut!”.

Reacția lui Aurel Pădureanu: „Dacă Iulia mă caută...”

La aflarea veștii, Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, îi transmite Iuliei Albu un mesaj, prin intermediul Click!:

„Mă bucur să aud că Iulia Albu, pe care eu o admir, și-ar dori o rochie din garderoba Corneliei Catanga, mai am câteva, cele mai multe, da, au fost însă vândute. Mai am una foarte frumoasă, din tinerețea Corneliei, de țigancă, pe aceea încă am păstrat-o.

Dacă Iulia mă caută și îi place i-o dau, desigur. Și mai am o rochie de piele, veche de vreo 20 de ani, cumpărată de Cornelia Catanga din Tel Aviv, a dat pe ea atunci vreo 2.000 de dolari. Foarte frumoasă, pe astea le mai am, dar și niște pelerine frumoase, să își aleagă ce dorește”.

Artista Cornelia Catanga a încetat din viață pe 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, în timpul pandemiei de Covid-19. 

„O piesă vintage are minimum 20 de ani vechime”

Dar, Iulia Albu, una dintre cele mai elegante vedete din România, pe care ați văzut-o și în calitate de jurat, la „Bravo, ai stil!” (Kanal D), nu s-ar afla la prima achiziție de acest gen, fiind fan ținute și accesorii vintage. De altfel, a și oferit câteva sfaturi, pe blogul ei, privind alegerea acestor articole vestimentare cu valoare sentimentală:

„O piesă vintage are, minimum, 20 de ani vechime. Fără excepție! Sigur că puteți găsi lucruri amuzante, în dressingul mamei voastre, iar eu vă încurajez să săpați, cu atenție, în „comorile familiei”. Însă, o piesă vintage este vintage, așa cum am spus, dacă are o vechime egală sau peste 20 de ani”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și Beatrice, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
image png
image png
banner madalina manole png
image png
banner Monica Birladeanu
Banner Gogonele
S-au cazat în hotelul preferat din Vegas al regretatului Elvis Presley
image
actualitate.net
image
actualitate.net