Iulia Vântur și-a cumpărat casă în Dubai. Motivul pentru care a făcut această achiziție

Iulia Vântur reușește, din nou, să ajungă în atenția publicului, de data asta după dezvăluirea veștii că și-a achiziționat o locuință în Dubai. Partenera de viață a lui Salman Khan a făcut o serie de mărturisiri publicului și a declarat, astfel, că Dubaiul a devenit cea de-a treia sa casă. 

Iulia Vântur / foto: Arhiva Click!
Iulia Vântur / foto: Arhiva Click!

Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Salman Khan, celebrul actor de la Bollywood. Sunt împreună de mai bine de 10 ani, și locuiesc în India, în ciuda zvonurilor din ultimul timp, referitoare la o posibilă separare. 

Iulia Vântur: „Mă simt ca acasă aici”

Iulia Vântur a vorbit despre noua sa locuință din Dubai. Într-un interviu oferit presei internaționale, vedeta a mărturisit că are deja propria casă în Dubai și deja un număr mare de prieteni. Merge ori de câte ori are ocazia, mai ales că o cer și evenimentele pe care le are de desfășurat. 

„Mă simt foarte bine aici, în Dubai. Am foarte mulți prieteni aici, am propria mea casă, de altfel am și o carte de identitate. Mă simt ca acasă aici. Vin foarte des aici, fie că este vorba de muncă, de evenimente. Recent chiar am avut un show.”, a declarat Iulia Vântur în emisiunea „One Dubai”.

Motivul pentru care Iulia evită să vorbească despre relația cu Salman 

Ultimele evenimente din viața celor doi i-au determinat atât pe fanii din India, cât și pe cei din România să creadă că s-au despărțit. În urmă cu câteva săptămâni, Iulia Vântur a fost întrebată de Teo Trandafir care-i motivul pentru care evită să vorbească despre relația ei cu actorul indian.

  „Am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu mă ascultă. Aici, în India, oamenii nu sunt foarte… își doresc să țină lucrurile private despre ei înșiși. Există culturi și culturi. În cultura indiană, mai ales generația de dinainte, și-a dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare. Eu consider că ceea ce vezi pe Instagram, toate rețelele, relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, relațiile trebuie trăite în interiorul casei tale, în privat. Poate m-am mai maturizat și eu pentru că trăiesc în India, consider că nu trebui să ne expunem”, a mărturisit Iulia Vântur, în emisiunea „Follow Us”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net