Jorge de la Survivor, verdict crunt din partea medicilor. Faimosul se operează după teribila accidentare: „Nu o să am voie să pun piciorul jos”

Ultima actualizare:

Ultimul Faimos ieşit din Survivor a fost Jorge (40 de ani), care a părăsit competiţia accidentat la unul dintre genunchi. Cum s-a întors acasă, artistul ne-a vorbit în exclusivitate despre experienţa din junglă, conflicte, familie, starea sa de sănătate, dar şi ce va urma pentru el şi pentru familia lui în perioada următoare.

Artistul, pe numele său real  George Papagheorghe,  a plecat în cârje  de la Survivor
Artistul, pe numele său real George Papagheorghe, a plecat în cârje de la Survivor

Click: Drumul tău la Survivor s-a oprit după accident. Te gândeai că vei sta mai mult în Dominicană?

Jorge: Eu mă gândeam că o să stau undeva la 3-4 luni, cam aşa credeam că o să rezist fără să vorbesc cu copiii, fără familie. Însă nu mă gândeam că o să se termine după doar 4 săptămâni. A fost un şoc pentru mine şi a fost foarte frustrant. La un moment dat, în timpul competiţiei, oamenii, Ştefi, Vica şi mai mulţi, îmi spuneau că o să ajung în finală, iar eu eram: „Băi, terminaţi, că nu ştiu dacă ajung. Staţi să trecem de săptămâna asta şi de următoarea”. Eu eram fericit pentru fiecare zi pe care o petreceam acolo şi eram liniştit, recunoscător, bucuros că e competiţie, că pot să lupt acolo pentru echipa noastră şi să câştigăm meciuri.

Ce ţi s-a părut cel mai greu?

Cel mai greu a fost să nu vorbesc cu copiii şi cu soţia. Asta a fost cel mai greu. Îmi imaginam şi aveam un exerciţiu în fiecare zi, unde închideam ochii şi mă duceam într-un loc în care erau copiii mei şi soţia mea. Îi luam în braţe, zâmbeam şi deschideam ochii. Mă simţeam mult mai liniştit după exerciţiul acesta. Într-un fel sau altul, eram pregătit pentru asta, pentru că am făcut şi pregătire mentală înainte de a pleca la Survivor. Însă la ce nu m-am aşteptat a fost pregătirea de a nu fi independent şi de a nu părăsi incinta. Să nu pot face eu ce vreau când vreau... asta a fost pentru mine pe locul 2 ca greutate. Stăteam acolo pe plajă şi mă uitam la vapoarele care treceau.

image

Cât ai slăbit? Ţi-au răsărit din nou pătrăţelele...

Când am ieşit din competiţie, după o lună, aveam mai puţin cu 10 kg. Însă eu, înainte de a pleca la Survivor, m-am îngrăşat special ca să am depozite de grăsime şi să le transform în energie. M-am documentat în legătură cu treaba asta şi aşa am înţeles, că trebuie să pui pe tine ca să ai cât mai multe resurse, să nu leşini pe acolo. Dar da, slăbisem 10 kg. După o săptămână, am pus încă 5 kg la loc. În medie, cam 5 kg am slăbit. Pătrăţelele nici nu mai contează pentru mine. Important este să fiu sănătos, să mă simt sportiv, să pot să alerg, să pot să mă mişc, să joc fotbal, să merg la sală. Pentru mine este mai importantă activitatea sportivă decât aspectul.

«M-am îngrăşat special înainte să plec în Dominicană»

De cine şi de ce ţi-a fost cel mai dor de acasă?

Simţeam că cel mai mult suferă David, pentru că el urmează să împlinească 6 ani şi simţeam că în mintea lui nu înţelege de ce am plecat atât de mult de acasă. Ştiam că fetele, Karina şi Ilinca, sunt bine. Însă dor mi-a fost de toţi patru, de cei trei copii şi de soţia mea. Chiar mă gândeam când eram acolo: „Wow! Primul lucru pe care vreau să îl fac este să îi iau pe toţi patru şi să ne ducem într-o vacanţă”, şi chiar asta o să facem acum, înainte să mă operez.

Ai mai participa vreodată la un astfel de show?

Nu ştiu dacă aş mai participa. Nu zic nici „nu”, nu zic nici „da”. Nu ştii ce îţi rezervă viitorul niciodată. Eu sunt un tip care acceptă ce vine spre el. Dacă simt că este ce trebuie, atunci spun „da”. Dacă eu simt că nu este momentul... poate că nu e momentul.

Cât a fost în Dominicană,  Jorge a dus dorul  familiei sale
Cât a fost în Dominicană, Jorge a dus dorul familiei sale

Cu cine vei păstra legătura după ce se va termina concursul?

Mai mult ca sigur o să păstrez cu Ştefi, pe care eu o văd drept câştigătoarea de la Faimoşi. Aşa îmi şi doresc. Cu Carmen am vorbit despre foarte multe mâncăruri şi restaurante unde am fost amândoi, şi am spus că neapărat trebuie să ieşim cu familiile la masă după ce ieşim de la Survivor. Cu Remus care ne-a invitat în Bali, să mergem la el, să îl vizităm şi să ne arate toată zona aceea frumoasă. Cam atât.

Ce surprize pregăteşti? Unde te vom vedea în următoarea perioadă?

În următoarea perioadă o să mă vedeţi doar pe Instagram, la Măruţă şi la Vorbeşte lumea. Am trei săptămâni până la operaţie, undeva la final de februarie, început de martie. Urmează să aflu data la care mă programează doctorul pentru operaţie. Nu este chiar aşa... de pe o zi pe alta. Este foarte aglomerat domnul doctor. Însă, în aproximativ trei săptămâni... cam asta o să fac. O să merg într-o vacanţă cu copiii şi apoi mă întorc să mă operez. Urmează alte cinci săptămâni în care nu o să am voie să pun piciorul jos. Uite aşa, o să trag în următoarea perioadă mai mult decât la Survivor, cu operaţia şi cu recuperarea. Cam asta o să fie!

Dobrincu, primul Faimos accidentat

image

Sebastian Dobrincu (24 de ani) a fost primul concurent din acest sezon Survivor România care a plecat acasă în urma unei accidentări. „Am plecat cu dorinţa de a câştiga; de a savura fiecare zi. Tocmai faptul că m-am integrat atât de bine în peisajul Survivor face ca frustrarea accidentării să fie înzecită. Un lucru ştiu sigur: la un moment dat, în viaţă, voi revizita capitolul Survivor şi îl voi încheia aşa cum mi-am propus”, a povestit tânărul afacerist pentru Click!. „Verdictul medicilor a fost solid de la început: va trebui să mă operez pentru a îmi corecta poziţia osului rupt. Perioada de recuperare e estimată la 5-6 luni după intervenţia chirurgicală, însă nu mă văd stând la pat atât de mult.”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net