Larisa Udilă, acuzată ca a furat schița unei rochii fără permisiunea designerului: „Rușine să vă fie”

Larisa Udilă, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut și fostă participantă e emisiunii „Bravo, ai stil!”, a fost acuzată recent de către o creatoare de modă de faptul că ea și un atelier ar fi furat schița unei rochițe pe care aceasta a purtat-o în urmă cu doar două zile în cadrul unui eveniment la care a fost nașă. 

Larisa Udilă / foto: Instagram
Larisa Udilă / foto: Instagram

Mare vâlvă se desfășoară în mediul online, după ce un designer lansează grave acuzații la adresa Larisei Udilă și a unui atelier care recent au croit o rochie spectaculoasă, de-a dreptul superbă! Conform informațiilor puse la dispoziție de cea care a îmbrăcat-o, rochița a fost dorința Larisei Udilă, iar atelierul potrivit care să o croiască a fost a.v.e_atelier.

Larisa Udilă, în mijlocul unui scandal mediatic 

Pe Instagram s-a viralizat postarea realizată de pagina de Instagram rexhep nuhiji, care a acuzat-o pe Larisa Udilă și pagina de Instagram a.v.e_atelier de faptul că au furat schița unei rochii. 

„@larisaudilă și @a.v.e_atelier au furat schița fără permisiunea mea. Asta este schița mea și asta este schița rochiei care mi-a fost furată. Rușine să vă fie amândurora! Le-am dat la dispoziție 24 de ore pentru a-mi plăti schița, dar ele nu au plătit-o și nici nu mi-au oferit vreo scuză” - a fost anunțul făcut de Rexhep Nuhiji, pe pagina de Instagram cu același nume.

Ce spunea vedeta despre rochia de nașă pe care a purtat-o

În urmă cu două zile, Larisa Udilă și partenerul ei de viață au fost nași de botez. Fiind o ocazie specială, vedeta a decis să îmbrace rochia în jurul căreia s-a iscat recent acest scandal. A făcut și o postare pe Instagram prin intermediul căreia a vorbit despre faptul că atelierul care este acuzat împreună cu ea că ar fi furat schița rochiei a acceptat să îi creeze acesteia „rochia de vis”.

„Orice ținută are importanța ei, dar ținuta de nașă este cu adevărat specială. După luni întregi de căutări și inspirație, am avut parte de o perioadă dificilă care m-a împiedicat să găsesc un brand potrivit pentru a-mi crea rochia de vis. Însă, nimic nu este întâmplător. Așa am descoperit echipa extraordinară de la @a.v.e_atelier , care, împreună cu @enchantesori, au crest aceasta rochie.

@a.v.e_atelier creează piese vestimentare unice pentru Lena Perminova și multe alte persoane de renume internațional. Vă invit să le vizitați pagina pentru a vedea minunățiile lor. Eu sunt extrem de mulțumită de rezultat. Vouă cum vi se pare?” - a scris Larisa Udilă, referitor la rochia de nașă creată de atelierul respectiv. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
bani numara salarii pensii bani putini
image
image
image
image
image
image
Banner Ramona de la Clejani
Michael Jackson 01 foto GettyImages 88688373 jpg
banner catalin botezatu png
paris hilton colaj instagram jpg
andreea balan si fetitele la gradinita de stat 6 jpg
dita von teese sampania saptamana modei paris profimedia (2) jpg
banner Răzvan Popescu
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net