Larisa Udilă, gafă colosală! Ce greșeală gramaticală a făcut în văzul tuturor

Larisa Udilă, cunoscut influencer și vedetă TV, a făcut o greșeală gramaticală colosală. Într-o postare pe platforma Instagram, Larisa Udilă și-a anunțat fanii cu privire la un eveniment special de 1 Martie, marcând sărbătoarea Mărțișorului. Cu toate acestea, greșeala gramaticală a atras atenția tuturor. În loc să scrie "ia-ți grupul de prieteni", a optat pentru "i-ați grupul de prieteni". Desigur, utilizatorii rețelei sociale nu au ezitat să observe și să comenteze. 

Larisa Udilă. Foto: arhiva.
Larisa Udilă. Foto: arhiva.

„Abia aștept să ne întâlnim de 1 martie de mărțișor. O să fie un meet de neuitat promit. Vă aștept într-un număr cât mai mare și am pregătite multe surprize. I-ați grupul de prieteni și veniți la Mall Vitan - Bebe Tei și veți primi mărțișorul din partea mea", a scris Larisa Udilă pe contul său de Instagram.

Cine este Larisa Udilă

Larisa Udilă a activat în diverse domenii precum modelingul, televiziune, dar și în zona de online. Născută la București pe 30 aprilie 1997, ea a absolvit Facultatea de Administrarea Afacerilor cu predare în limbi străine (FABIZ) la Academia de Studii Economice București. De-a lungul carierei sale, Larisa a fost participantă în sezonul 1 al emisiunii Bravo, ai stil! și a obținut locul 2 la Miss Univers România în 2017.

Viața personală a vedetei

Într-un cuplu cu fotbalistul Alexandru Ogică din 2014, Larisa și-a continuat povestea de dragoste și s-a soldat cu o logodnă, iar apoi cu căsătoria în anul 2021. Ceremonia, desfășurată într-un loc idilic lângă lac, a avut loc în timpul unei perioade speciale pentru Larisa, care era însărcinată în ultimul trimestru. Cei doi au format o familie frumoasă, iar nașii de cununie au fost Nicole Cherry și soțul ei, iar nașii fiului Milan au fost chiar cei care au botezat-o pe Larisa.

Larisa Udilă l-a adus pe lume băiețelul Milan în 2021, însă experiența nașterii nu a fost lipsită de complicații. Aceasta a dezvăluit că a suferit de depresie postnatală, o perioadă dificilă care a durat aproximativ o lună și jumătate

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
banner cristina spatar png
Camil Petrescu 1916 jpg jpeg
image png
image png
index (24) jpg
image png
banner catalin botezatu png
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net