Larisa Udilă, anunț de zile mari! Se pregătește să devină mamă pentru a doua oară, la scurt timp după pierderea unei sarcini: „Ne imaginam că va fi o fetiță”

Larisa Udilă, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut, și-a luat fanii prin surprindere cu două vești: una fericită, și una tristă. Pe contul personal de Instagram, fosta concurentă „Bravo, ai stil!” a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. 

Larisa Udilă / foto: Instagram
Larisa Udilă / foto: Instagram

Fostul fotomodel trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Ogică, cei doi având deja un băiețel împreună, pe Milan. Acum, aceștia se pregătesc să-și mărească familia cu încă un membru, după ce Larisa Udilă s-a confruntat cu pierderea unei sarcini. 

Larisa Udilă, mamă pentru a doua oară

Pe contul personal de Instagram, platforma unde Larisa Udilă activează, a fost făcut un anunț de zile mari. Fostul model a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară, cu toate că nu a fost ceva plănuit. 

Tânăra și-a argumentat și lipsa din social media din ultimul timp, întrucât avea o sarcină toxică, pe care din păcate a pierdut-o. 

„Cu toții am fost copleșiți de bucurie când am aflat că urmează să mai vină un bebe. Sincer, nu mă așteptam și nici nu plănuisem acest lucru. A fost ca un dar de la Dumnezeu, o adevărată minune și o lecție de viață. Când te simți sănătos tun, nu iei în calcul că se poate întâmpla ceva. Însă realitatea ne surprinde uneori. În ultimele luni am fost absentă și foarte schimbată, deoarece am avut o sarcină toxică. Vomitam de când mă trezeam și până adormeam, fără oprire.

Cu toate acestea, începusem să îmbrățișez această sarcină și ne consideram cei mai binecuvântați oameni de pe pământ. Ne imaginam că va fi o fetiță, căutam nume și eram în căutarea disperată a unei case mai mari.

La ultimul control, însă, am aflat că inimioara micuțului nostru nu mai bătea. În ultimul video, ne vedeți cât de fericiți eram pe drum spre acest control, iar în ultima poză puteți vedea reacția lui Milan când m-a văzut plângând. Atât de bun și înțelegător este, că nici măcar nu a mai pomenit de bebelușul care urma să vină dupa acest control.Cred cu tărie că nimic nu este întâmplător. Dumnezeu a avut un motiv pentru care ne-a oferit această încercare. Cu timpul, m-am împăcat cu ideea și vreau să împărtășesc cu voi lecțiile pe care le-am învățat:

1. Niciodată să nu vorbești despre o sarcină înainte de a trece perioada critică din primul trimestru. Fiecare întrebare despre „cum este graviduta?” va fi ca un cuțit în inimă.

2. Să nu uităm niciodată că noi, oamenii, suntem creați să facem față oricărei încercări. În prima săptămână, m-am simțit distrusă și mă învinuiam pentru tot. Astăzi, cu mâna pe inimă, pot spune că noi, femeile, suntem cele mai puternice ființe de pe pământ, capabile să trecem prin situații atât de dureroase.

3. Mă înclin în fața femeilor care încă nu au un copil și trec prin astfel de pierderi. Mi-am dat seama cât de mult poate ameliora durerea atunci când copilul meu mă strânge în brațe. Voi sunteți adevărate eroine și nu trebuie să vă pierdeți niciodată credința și puterea!Cu drag,A voastră prietenă, Larisa” - a scris vedeta, pe Instagram. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
longoria1 jpg
WhatsApp Video 2024 09 23 at 14 24 00 mp4 thumbnail png
liviu varciu
"Este o nouă colaborare specială. Misha este vocea care întregește într-un mod minunat, acest cântec", spune Miță, solistul trupei Bere Gratis
mirela vaida colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net