Laura Cosoi a pozat goală pe plaja din Thailanda, însărcinată în 5 luni!

Ultima actualizare:

Laura Cosoi a pozat goală, în vacanța din Thailanda, unde se află alături cu familia. Vedeta tv arată excepțional gravidă în cinci luni, semn că are grijă ce mănâncă.

Laura Cosoi
Laura Cosoi

Laura Cosoi se află la dcea de-a treia sarcină, iar în 4 luni va aduce pe lume cea de-a treia fetiță a sa și a soțului ei, Cosmin. Așa cum ne-a obișnuit, și de data aceasta, actrița se află pe plaje exotice și însorite, chiar dacă este gravidă.

Laura Cosoi, goală pe plaja din Thailanda

Însărcinată în 5 luni, Laura Cosoi a poza goală, fără să aibă o problemă cu forma corpului său. Mai mult, diva tv a postat pe Instagram și un mesaj surprinzător, semn că nu-i lipsește încrederea în ea și este împlinită cu viața pe care o are. „Ma simt în cea mai bună formă în care aș putea fi”,  a menționat viitoarea mămică.

La cei 40 de ani pe care îi are, Laura Cosoi se mândrește cu un trup de milioane, iar cea de-a treia sarcină pare că-i priește foarte bine. Cu excepția burticii de gravidă, actrița este la fel ca și până acum. Vedeta este norocoasă, căci poate să facă inclusiv pictoriale nud.

Soțul ei, Cosmin, a pozat pe plaja din Thailanda, unde Laura Cosoi a fost fotografiată așa cum arată în realitate. Imaginea a fost intens apreciată de admiratori, care i-au lăsat zeci de comentarii și like-uri la poză.

Laura Cosoi este căsătorită cu afaceristul Cosmin Curticăpean, alături de care are două fetițe, Rita și Vera. În trecut, ea a avut o relație de câțiva ani cu Smiley, de care s-a despărțit când toată lumea credea că-i așteaptă o nuntă.

Vedeta a devenit cunoscută în serialul La Bloc, de la Pro TV, unde a jucat cu Dana Rogoz. Ea a pozat în diferite reviste, în special în cea pentru bărbați - Playboy, dar și FHM și alte publicații glossy.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net