Laurențiu Reghecampf, decizie în ceea ce privește tatuajul cu Prodanca

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost căsătoriți mai bine de 13 ani, timp în care și-au demostrat iubirea și credința în diferite moduri. La un moment dat, antrenorul și-a tatuat chipul fostei sale partenere.

Acum, în plin divorț, foarte multe persoane au avut o curiozitate justificată de acțiunile celor doi: ce se întâmplă cu desenul pe care Laurențiu Reghecampf l-a făcut în cinstea Anamariei Prodan.

În mod surprinzător, tehnicianul Universității Craiova mărturisește că nu are de gând să renunțe la tatuaj, în ciuda faptului că el și Prodanca își vorbesc doar prin avocați și doar în sala de judecată.

Reghecampf are tatuat numele fostei partenere de viață
Reghecampf are tatuat numele fostei partenere de viață

„Mă gândesc să fac o poveste”

Mai mult decât atât, invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Laurențiu Reghecampf a transmis că își dorește să păstreze tatuajele pe care și le-a făcut în timpul mariajului cu Anamaria Prodan.

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, o nouă înfățișare la tribunal 

Se gândește serios să includă chipul sexy-impresarei într-un tablou care să redea povestea vieții antrenorului. Întreaga imagine urmează să fie completată de Liam, fiul pe care Reghe îl are împreună cu actuala iubită, Corina Caciuc.

„Nu, nu am șters niciun tatuaj. Nu m-am interesat la nicio clinică să șterg tatuajele. Mă gândesc să mai fac încă un tatuaj, pentru că mai am un băiat, mă gândesc să fac o poveste. În curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul. Deocamdată tatuajele rămân", a spus Laurențiu, în emisiunea menționată anterior.

Vezi și: Laurențiu Reghecampf, fotografie adorabilă cu fiul său și al Corinei Caciuc

Cum a luat naștere cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf

Cei doi foști parteneri se știu de când erau foarte tineri, căci au încercat să fie împreună încă de atunci. Relația nu a fost una de lungă durată și, între timp, amândoi s-au căsătorit: el cu Mariana Pfeiffer, ea cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu.

În anul 2008 s-au regăsit și s-au recăsătorit, ca mai apoi, la scurt timp după, să vină pe lume fiul lor, Laurențiu Reghecampf Jr.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net