Laurențiu Reghecampf nu vrea să-și mai vadă fiul în reality show-uri sau în filme. La ce gest ar fi recurs antrenorul

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Laurențiu Reghecampf nu vede deloc cu ochi buni ultimele apariții ale fiului său, Laurențiu Reghecampf junior, zis Bebeto, în reality-show-ul mamei sale de la Antena Stars, dar nici pe cea din filmul „Complotul bonelor”, regizat de Iura Luncașu. Click! a aflat la ce gest ar fi recurs antrenorul pentru a stopa aparițiile fiului său, în vârstă de 15 ani, la TV și pe marile ecrane. 

Anamaria Prodan (51 de ani) e pe cai mari, în ultima vreme. Impresara și-a găsit un iubit celebru, pe boxerul Ronald Gavril, și a bifat câteva reușite notabile în plan profesional. 

A reluat reality show-ul de familie de la Antenă, de data aceasta fără fostul soț, Laurențiu Reghecampf, și a obținut rolul principal în comedia lui Iura Luncașu, „Complotul bonelor”. 

În ambele proiecte, însă, impresara și-a implicat întreaga familie, de la copii până la bonă. 

Laurențiu Reghecampf junior, fiul impresarei și al lui Laurențiu Reghecampf, a participat atât la filmările pentru reality show-ul „Prodanca. Punct şi de la capăt”, dar a obținut și el un rol în producția „Complotul bonelor”, unde apare alături de mama lui. 

Laurențiu Reghecampf ar fi trimis notificări la Antenă pentru aparițiile fiului său la TV 

Click! a aflat însă că desele apariții la tv și pe marile ecrane ale lui Bebeto, nu i-ar fi picat deloc bine antrenorului Laurențiu Reghecampf, drept pentru care antrenorul ar fi trimis chiar notificări la Antene, considerând excesivă expunerea fiului său, în condițiile în care el și impresara se află încă în divorț. 

„Reghecampf nu și-a mai vizitat copilul pe care îl are cu Anamaria de aproape 3 ani. 

Comunică foarte rar cu Bebeto, iar cel mic Laurențiu Junior îl sună doar când tatăl lui îi face notificări pentru că apare în filme sau în reality-show.  

A trimis notificări prin avocați, în acest sens”, au declarat surse din Antenă, pentru Click!

Ce a spus Bebeto despre tatăl său în reality-show-ul Prodancăi?

La una dintre edițiile reality-show-ului de la Antena Stars, Laurențiu Reghecampf Jr. și-a deschis sufletul în fața telespectatorilor și a dezvăluit că îi este foarte dor de tatăl său. Băiatul, în vârsta de 15 ani, a fost surprins de mama lui, în timp ce a ascuns rama cu fotografia în care apărea alături de Laurențiu Reghecampf. Întrebat dacă îi este dor de tatăl său, băiatul a răspuns: 

„Da, adică normal. (n.r. dor de Laurențiu Reghecampf). Dar, asta e acum, ce să facem. 

Trebuie să ne mișcăm în față, nu putem să ne oprim”, a declarat Laurențiu Reghecampf Jr, în reality show-ul „Prodanca. Punct și de la capăt”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se văd la tribunal, în iunie

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au încheiat o relație de 16 ani, rodul iubirii lor fiind Laurențiu Reghecampf junior (în vârstă de 15 ani). 

Cei doi se vor revedea în iunie la Judecătoria Buftea, pentru a tranșa divorțul. 

În noiembrie 2022, Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț, înaintată de către Laurențiu Reghecampf, din culpă comună și nu exclusivă. Instanța s-a pronunțat atunci și asupra pensiei alimentare și a stabilit ca antrenorul să achite, lunar, minorului Bebeto o pensie în valoare de 1/6 din veniturile sale salariale, respectiv 1.600 euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
image
actualitate.net
image
actualitate.net