Laurențiu Reghecampf, ipostază rară alături de băiețelul lui și al Corinei Caciuc. Cum s-a fotografiat cu Liam

Laurențiu Reghecampf, într-o ipostază rară alături de băiețelul său, Liam, și-a surprins fanii cu o imagine plină de căldură și fericire. În fotografia postată pe Instagram, se poate observa cu ușurință că antrenorul de fotbal este nu doar un profesionist desăvârșit pe teren, ci și un tată devotat și un bărbat fericit, lăsând în urmă povestea tumultoasă de iubire și despărțire de Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecamf și Corina Caciuc. Foto: arhiva personală.
Laurențiu Reghecamf și Corina Caciuc. Foto: arhiva personală.

Iubita lui Reghe e însărcinată a doua oară

Corina Caciuc, partenera lui Reghecampf, a transmis și ea o veste minunată acum câteva luni, dezvăluind că este însărcinată pentru a doua oară. Vestea fericită a fost făcută publică chiar în ziua de naștere a antrenorului, pe 19 septembrie, subliniind astfel bucuria și unitatea familiei.

La mulți ani celui mai important om din lume pentru mine! Ești eroul meu și vei fi mereu tată! #bigbrother #mamalovesyou”, a transmis Corina Caciuc în descrierea emoționantă a fotografiei postate pe rețelele de socializare.

Imaginea rară cu băiețelul său, Liam

Laurențiu Reghecamf și băiețelul său.
Laurențiu Reghecamf și băiețelul său.

Prin această imagine rară, Laurențiu Reghecampf oferă o privire intimă în viața sa personală, arătând că bucuriile familiale și armonia cu cei dragi sunt aspecte esențiale în existența sa, marcând o perioadă de viață în care se concentrează pe construirea unui mediu familial fericit alături de Corina și micuțul Liam.

Reghe are de plată o sumă colosală fostei echipe pe care a antrenat-o

În viața profesională, antrenorul are ceva probleme în acest moment. Reghecampf și Universitatea Craiova au pus punct colaborării pe 18 septembrie 2023, marcând astfel sfârșitul unei etape în relația antrenorului cu echipa olteană, deținută de prietenul său Mihai Rotaru. Alegând să semneze un contract avantajos cu Al Tai din Arabia Saudită, Reghecampf nu a reușit să ajungă la un acord cu finanțatorul Universității Craiova privind modalitatea de reziliere a contractului de muncă de la echipa de pe "Ion Oblemenco".

Însă, lucrurile au luat o turnură neașteptată, deoarece, deși Reghecampf s-a angajat să plătească o sumă de 200.000 de euro în urma denunțării unilaterale a contractului, Mihai Rotaru a așteptat în zadar ca acești bani să fie virați. Față de această situație, avocații Universității Craiova au inițiat un litigiu la Comisiile FRF, reprezentând o încercare de a clarifica și soluționa aspectele neelucidate legate de despărțirea lui Reghecampf de echipa olteană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
Cristian Boureanu jpeg
florinel de la visina jpg
andreea berecleanu colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net