Le mai țineți mine pe fetele de la Indiggo și de la Cheeky Girls? Cu ce se ocupă astăzi?

În urmă cu peste 15 ani făceau furori cu muzica lor, însă astăzi trăiesc departe de lumina reflectoarelor și au alte proiecte cărora le dedică atenție. Le mai ții minte pe fetele de la Indiggo sau pe cele de la Cheeky Girls?

Fetele de la Indiggo și surorile de la Cheeky Girls au făcut furori pe vremuri
Fetele de la Indiggo și surorile de la Cheeky Girls au făcut furori pe vremuri

Fetele de la Indiggo au în prezent 37 de ani și trăiesc departe de România, tocmai în Statele Unite ale Americii. Gemenele care au devenit cunoscute în România la începutul anilor 2000 duc în prezent o viață lipsită de griji peste ocean.

Se pare că Mihaela și Gabriela Modorcea continuă să fie fetele Indiggo în Chicago, Statele Unite ale Americii și sunt interesate în continuare de sfera muzicală, deși nimeni nu a mai auzit despre piesele lor în țara natală. Timpul a trecut, iar ele s-au reinventat. Nu mai cântă melodii pline de veselie și de naivitatea specifică adolescenței, ci au ales să se axeze, spre surprinderea tutuor, asupra cântecelor religioase.

În anul 2021, ele au lansat un album numit „Christ is risen” (Hristos Renaște). Simpaticele gemene au vorbit despre proiectul lor și au promis ascultătorilor o experiență auditivă inedită. „Arhanghelii Iubirii - Mihaela și Gabriela Modorcea, gemenele Indiggo, vă vor învăța cum să renașteți în această primăvară, să înfloriți. Acesta nu este un spectacol religios, ci o experiență intimă, divină, care îți transformă inima și o umple de veselie veșnică. Vom prezenta cântece, dansuri și poezii originale cu spirit sfânt despre dragostea necondiționată a lui Dumnezeu”, se arată în descrierea albumului.

Gemenele sunt foarte active pe Instagram, acolo unde distribuie adesea imagini în care apar împreună. Cele două sunt fascinate de yoga, mișcare în aer liber și ne îndeamnă pe toți să trăim în comuniune cu natura.

Fetele de la Indiggo au apărut pentru prima dată la televizor în 1996, când au cântat colinde. Primul lor album ca trupa Indiggo a fost lansat în anul 2000, conțind piese precum „Nu-mi pasă” și „Clar de lună”, „E bine”, “Parfumul tău”, „Am eu grijă”, „La Indiggo”, „Dar să nu ne pară rău”, „Asta-i lumea”.

În perioada 2003-2004, fetele au devenit cunoscute pe plan internațional, cu piesa „Hip Hop Jam”. Trei ani mai târziu, în 2007 au decis să se mute în Statele Unite ale Americii.

Gabriela și Monica au pus muzica pe plan secund 

The Cheeky Girls au devenit faimoase atunci când au participat la audițiile pentru „Popstars: The Rivals", în anul 2002. În prezent locuiesc în Marea Britanie și, desi câștigă bani din altceva, muzica a rămas în sufletul lor.

În ciuda criticilor din partea arbitrilor Popstars, The Cheeky Girls au lansat patru hituri între 2002 și 2004 și au cântat în fața unui număr de 100.000 de persoane, la apogeul carierei lor. Succesul lor s-a stins rapid și au ajuns să intre într-un con de umbră.

Fiecare dintre cele două surori s-a confruntat cu dezamăgiri personale și cu probleme financiare. Gabriela și Monica lucrează, în momentul actual, în domeniul vânzărilor. În anul 2020, Gabriela a devenit make-up artistul unui brand de cosmetice din Marea Britanie, iar împreună cu sora sa prezintă topurile muzicale la un post de televiziune din Regatul Unit.

În anul 2022, Gabriela și Monica, în vârstă de 39 de ani au făcut un anunț neașteptat pentru fanii din întreaga lume. Au revenit în peisajul muzical cu o nouă melodie „Let's Have Fun”, scrisă de mama lor. Asemenea cântecului care le-a adus notorietatea, și acesta are versuri simpliste, dar ritmul este unul energic și transmite o stare de bine ascultătorilor.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net