Lidia Buble, adevărul despre alimentele care o ajută să își mențină silueta: „Eu sunt, oarecum, vegetariană”
Lidia Buble, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe, pune mult preț pe sănătatea și silueta sa. Admirată și invidiată totodată pentru silueta sa, vedeta mărturisește că sunt necesare anumite sacrificii.

Iubita afaceristului Horațiu Nicolau vorbește despre stilul alimentar care o ajută să își satisfacă poftele culinare, dar să își păstreze silueta trasă ca prin inel. Cum reușește Lidia Buble să pară mereu tânără?
Pe ce se bazează alimentația vedetei
Într-un interviu oferit recent presei, Lidia dezvăluie că nu mănâncă niciun soi de carne în afară de cea de pește. Cântăreața este atentă la alimentația sa și încearcă să introducă și sportul.
„Eu sunt, oarecum, vegetariană, iar în afară de pește, nu mănânc carne deloc. De mică am acest stil alimentar sănătos. Din meniul meu zilnic nu lipsesc peștele, pastele, salatele și, deliciul suprem, supa cu tăiței de casa (primiți de la mama mea). În rest, ca și dulce, atunci când am un cheat day, mă delectez cu o plăcintă cu mere sau… jeleuri.
Dacă de mică am fost sportivă, cred că, și în momentul de față, am o disciplină bine pusă la punct. Am grijă să mănânc sănătos, să îmi fac rutina de îngrijire facială pentru a fi, mai tot timpul, cu tenul aerisit și curat, am reînceput ședințele la sală și, de nelipsit în programul meu, masajul cu bambus. În plus, am o energie și doză mare de a-mi surprinde publicul cu și prin muzica mea, încât e un MUST să fiu în cea mai bună formă a mea”, a precizat artista pentru Spynews .
Alimentul care îi face rău, dar la care nu poate renunța
Lidia Buble a mai declarat că este o mare iubitoare de fistic, însă acest aliment nu îi face bine. În ciuda intoleranței, vedeta își asumă riscuri și îl consumă în continuare.
„Deși am intoleranță la fistic, stiți că în 5 minute o să am limba cât casa și o să mă irit maxim, dar merită”, mai spune Lidia Buble.