Lino Golden, un nou accident rutier! Cât de avariat este bolidul artistului

Lino Golden este urmărit de ghinion, în ultima vreme, în trafic! Cântărețul a suferit un nou accident de circulație, weekend-ul acesta, în Capitală. Cât de avariată este mașina de fițe a solistului? 

Lino Golden, accident pe Bulevardul Chișinău 

Lino Golden a fost implicat într-un nou accident rutier, în cursul zilei de sâmbătă, în zona Bulevardulului Chișinău, din Capitală. 

Fostul protejat al lui Alex Velea are numai probleme în trafic, în ultima perioadă. De data aceasta, artistul a avut parte de un accident rutier minor, în care mașina sa a fost ușor avariată. 

Cel care a dat vestea pe rețelele de socializare a fost chiar Lino, care a și postat un filmuleț prezentând daunele de la bolidul său de fițe, dar a ezitat să dea totuși prea multe detalii în privința accidentului. 
„Ia vedeți... cum am început eu sâmbăta asta”, a spus Lino Golden pe contul personal de Instagram, comentând pe marginea imaginii cu mașina avariată. 

Anul trecut, s-a ciocnit cu un tramvai 

În urmă cu câteva luni, Lino s-a mai confruntat cu un incident în trafic, fiind lovit în mod intenționat de o femeie care se afla la volan.

„A intrat o doamnă INTENȚIONAT cu mașina în mine, cu scuza <<Ce mă, ești VIP?>>”, a transmis, la acel moment, Lino Golden, într-o postare la secțiunea Instastory. 

În februarie 2023, Lino Golden a fost implicat într-un accident rutier destul de serios. Artistul s-a ciocnit atunci cu un tramvai pe Șoseaua Antiaeriană - Șoseaua Alexandriei, din București, avariindu-și grav mașina de lux.

Pompierii SMURD și Salvarea au sosit imediat la locul accidentului, traficul fiind restricționat în zonă.

Lino Golden a fost transportat de urgență la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

„Șoseaua Antiaeriană-Șoseaua Alexandriei, accident rutier auto cu tramvai. Este restricționat traficul tramvaielor pe Șoseaua Alexandriei, sensul către Piața Rahova. Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Universitar. 

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0", au declarat autoritățile, prezente la fața locului.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
adelina pestritu instagram jpg
Adi Constantin este stilistul vedetelor jpeg
adela popescu si mama fb jpg
antonia sexy jpg
george burcea colaj instagram jpg
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
image
actualitate.net
image
actualitate.net