Liviu Vârciu a refuzat-o pe Carmina în comedia lui de un milion de euro: „Nu fac nepotisme, îi dau un rol dacă merită!”. Ce surpriză are însă pentru Cruduța?

#Exclusiv Click!

Liviu Vârciu (44 de ani), actor și solist, nu renunță la cinematografie! După un prim succes, el a revenit pe marile ecrane cu spumoasa comedie „Ceai și Dragoste 2: Cu puțin noroc”, în care a investit o sumă uriașă. Exclusiv pentru Click!, Liviu Vârciu ne-a dezvăluit de unde a făcut rost de milionul de euro, costul producției, dar și de ce din distribuție nu fac parte fiica lui cea mare, Carmina, de altfel, cu studii în actorie, și nici Daniela Crudu, partenera de șotii din televiziune.

„Ne băgăm copiii în filme numai dacă își merită locul!”

Numele lui Liviu Vârciu apare pe afișul recentei comedii „Ceai și Dragoste 2: Cu puțin noroc”, alături de artiștii Bogdan Farcaș, Dragoș Dumitru și Costel Cașcaval. Exclusiv pentru Click!, el ne-a explicat de ce, din distribuție, nu fac parte fiica lui cea mare, Carmina, în vârstă de 22 de ani, și nici Daniela Crudu, două persoane, dragi, de altfel:

„Cruduța a fost cu sarcina, e mămică, dar în următorul film, cel de anul viitor, o iau cu drag. E prietena mea, întotdeauna mi-a înseninat ziua, niciodată nu este tristă. Iar fiica mea, Carmina, nu a avut un rol, în acest film, pentru că nu am avut unde să o pun.

Nu ne băgăm copiii pentru că sunt copiii noștri, îi băgăm numai dacă își merită locul, dacă joacă ce trebuie și dacă voi găsi un rol pe fizionomia ei. Nu facem nepotisme. Dacă merită intră, dacă nu, îmi pare rău!”.

De unde a făcut rost de un milion de euro, costurile producției?

Liviu Vârciu ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Click!, și câți bani a costat noua comedie, dar și de unde a făcut rost de uriașa sumă:

„Filmul a costat foarte mult, în jur de un milion de euro, am avut și vreo 200 de figuranți, care au interpretat rolurile de daci și de romani, acțiunea petrecându-se în perioade de timp diferite, am filmat într-o lună și s-a montat în patru luni.

Actorii din România sunt plătiți bine, dar eu n-am luat bani, pentru rol. N-am negociat cu actorii, cât au vrut, atât le-am dat! Dacă, pentru primul film, am vândut garsoniera soției, de data asta, am mai avut niște sponsori, plus banii mei, strânși în ultimii patru ani”.

Liviu Vârciu le lansează o invitație tuturor, prin intermediul Click!:

„E o comedie tare bună, veniți în cinematografe, ca să vedeți unde s-au dus banii mei, în ce am băgat eu milionul de euro!”.

De ce nu primește bani din difuzarea piesei „Ochii tăi”, care i-a adus celebritatea?

Mulți ar crede că Liviu Vârciu este plin de bani, că piesa „Ochii tăi”, care l-a făcut faimos, l-a și îmbogățit pe viață. Îată însă care este, de fapt, realitatea:

„Nu-mi vin bani, din difuzarea piesei, sunt niște încurcături, o să mă ocup când vin, în București, că sunt tot pe la filmări cu Nea Marin, cu emisiunea noastră de la Antena 1. Am fost mult timp plecat de acasă, mi-e tare dor de soția mea, de copii”, ni s-a mai confesat Liviu Vârciu, unul dintre cei mai carismatici artiști.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Diana Vanity Fair jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Laura Cosoi
image png
halle berry getty jpg
paris hilton lenjerie intima jpg
Banner Monica Bârlădeanu
roman burtsev leonardo dicaprio profimedia jpg
banner adela popescu png
monica birladeanu valeriu gheorghita instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net