Lovitură pentru George Burcea! Riscă închisoarea: decizia în dosarul consum de droguri la volan

25 ianuarie 2022

George Burcea se judec─â ├«n instan╚Ť─â de aproape un an ├«n baza dosarului de consum de droguri, fiind condamnat de Judec─âtoria Buftea, dup─â ce a fost prins sub influen╚Ťa drogurilor ├«n timp ce conducea. Magistra╚Ťii au venit ╚Öi cu o decizie ├«n acest caz. 

george burcea jpeg
George Burcea riscă închisoarea dacă nu plătește amenda

George Burcea, verdict în cazul dosarului în care este anchetat de consum de droguri

Actorul George Burcea este nevoit s─â pl─âteasc─â suma de 16.000 de lei, at├ót c├ót au decis judec─âtorii ├«n cazul dosarului ├«n care este acuzat de consum de droguri ├«n timp ce se deplasa pe drumurile publice cu un autoturism. Fostul so╚Ť al Andreei B─âlan risc─â s─â ajung─â dup─â gratii dac─â nu pl─âte╚Öte suma stabilit─â de magistra╚Ťi. Pe l├óng─â acest lucru, judec─âtorii au decis ca ├«n urma faptelor constituite, George Burcea nu mai are dreptul de a conduce timp de un an.

Decizia nu este definitiv─â ╚Öi poate fi contestat─â de actor ├«n termen de 10 zile de la semnarea ei. ÔÇ×├Än baza art. 396 alin. 1, 2 ┼či 10 C.proc.pen. raportat la art. 61 C.pen. condamn─â pe inculpatul Burcea George-Valentin la pedeapsa amenzii ├«n cuantum de 16.000 lei, calculat─â prin ├«nmul┼úirea unui num─âr de 200 zile-amend─â, determinat conform art. 61 alin. 4 lit. c) C.pen., cu suma de 80 lei corespunz─âtoare unei zile-amend─â stabilit─â conform art. 61 alin. 2 C.pen., pentru s─âv├ór┼čirea infrac┼úiunii de conducere a unui vehicul sub influen┼úa alcoolului sau a altor substan┼úe, prev─âzut─â de art. 336 alin. 2 C.penÔÇŁ, este men╚Ťionat ├«n completul de judecat─â de la Buftea.

├Än cazul ├«n care decizia r─âm├óne definitiv─â, George Burcea va trebui s─â pl─âteasc─â amenda ╚Öi s─â respecte verdictul judec─âtorilor, altfel risc─â s─â fac─â ├«nchisoare: num─ârul zilelor-amend─â neexecutate se ├«nlocuie┼čte cu un num─âr corespunz─âtor de zile cu ├«nchisoare, scrie g├óndul.ro.

ÔÇ×Pune ├«n vedere inculpatului dispozi┼úiile art. 22 alin. 1 ?i 2 din Legea nr. 253/2013, potrivit c─ârora, dac─â se afl─â ├«n imposibilitatea de a achita integral amenda aplicat─â ├«n termen de 3 luni de la r─âm├ónerea definitiv─â a hot─âr├órii de condamnare, poate solicita judec─âtorului delegat cu executarea e┼čalonarea pl─â┼úii amenzii ├«n rate lunare, pe o perioad─â care nu poate dep─â┼či 2 aniÔÇŁ, mai scrie pe site-ul judec─âtoriei.

De asemenea, magistra╚Ťii au dispus ca Burcea s─â nu mai poat─â conduce timp de 1 an de la data r─âm├ónerii definitive a hot─âr├órii.

George Burcea a fost trimis ├«n judecat─â dup─â ce a ├«nc─âlcat legea, respectiv articolul 336 alineatul 2 din codul penal, care spune c─â persoanele sub influen╚Ťa substan╚Ťelor interzise nu au voie s─â se deplaseze pe drumurile publice cu autoturisme sau vehicule de orice natur─â. ├Än caz contrar, acestea risc─â ├«nchisoare de la 1-5 ani sau amend─â.

Actorul a fost prins sub influen╚Ťa drogurilor pe 21 februarie 2020. ├Änt├ómplarea a avut loc ├«n apropiere de casa Andreei B─âlan, unde actorul locuia cu vedeta ╚Öi cele dou─â fiice ale lor.

stanga
dreapta
Viviana sposub George burcea bravo ai stil 6 jpg
Viviana sposub George burcea bravo ai stil 2 jpg
george burcea viviana jpeg
andreea balan george burcea 0 jpeg
george burcea viviana png
andreea balan george burcea  jpeg
Viviana sposub George burcea bravo ai stil jpg
george burcea jpeg
Viviana sposub George burcea bravo ai stil 3 jpg
8 george burcea si tim burton jpeg
Viviana sposub George burcea bravo ai stil 8 jpg
Viviana sposub George burcea bravo ai stil 1 jpg
Viviana sposub George burcea bravo ai stil 7 jpg

George Burcea d─â vina pe Andreea B─âlan

ÔÇ×Poli╚Ťia Ilfov nu ÔÇ×m-a filat mult timpÔÇŁ a╚Öa cum au scris ÔÇ×genialeleÔÇŁ ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informa╚Ťi de Andreea. Spun asta pentru c─â eram de fa╚Ť─â c├ónd s-a ├«nt├ómplat acest lucru. Tot acolo eram ╚Öi c├ónd mi s-a cerut politicos s─â eliberez ÔÇ×platoul de filmareÔÇŁ. Andreea ╚Ötia c─â eu am consumat substan╚Ťe. De unde? ╚śi-a ├«nsu╚Öit telefonul meu de multe ori c├ónd eram ├«n lumea viselor, apoi a ├«nceput s─â ├«ntrebe ├«n dreapta ╚Öi-n st├óngaÔÇŁ,  men╚Ťiona Burcea, la scurt timp dup─â ce a fost prins la volan dup─â ce a consumat substan╚Ťe interzise.

├Äntr-un moment de sinceritate, George Burcea a povestit cum a ajuns ├«n situa╚Ťia ├«n care a ├«nceput s─â consume droguri. Problemele emo╚Ťionale, financiare, de familie ╚Öi toate evenimentele din via╚Ťa lui l-au f─âcut s─â devin─â mai sensibil, moment ├«n care a c─âzut prad─â drogurilor.

ÔÇ×Am avut un moment ├«n care eram destul de pierdut emo┼úional din cauza problemelor de acas─â, dar de acolo ┼či p├ón─â la dependen┼ú─â, cum a scris presa, e cale lung─â. Poli┼úia ┼čtia acest lucru de la Andreea, nu c─â m-ar fi filat, cum s-a scris de nenum─ârate ori. Punctul culminant al separ─ârii a fost anul trecut, c├ónd ├«ncerc├ónd s─â fac aceast─â carte, mi s-a spus c─â proiectele mele sunt de rahat, mici ┼či nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari dec├ót ale mele. Atunci ┼čtiam c─â de acolo ┼či p├ón─â la desp─âr┼úire nu mai este dec├ót un pas de piticÔÇŁ, a scris el.

Desp─âr╚Ťi╚Ťi, dar tot c─âs─âtori╚Ťi

George Burcea se lupt─â pentru custodia celor doi copii, dup─â ce Andreea B─âlan a men╚Ťionat c─â dore╚Öte s─â aib─â drepturi depline asupra fiicelor sale, f─âr─â ca actorul s─â dispun─â de vreun drept sau decizie ├«n ceea ce prive╚Öte cre╚Öterea micu╚Ťelor.

Cei doi fo╚Öti parteneri de via╚Ť─â s-au desp─âr╚Ťit la ├«nceputul anului 2020, dup─â care Andreea B─âlan ╚Öi-a ref─âcut via╚Ťa la 4 luni distan╚Ť─â cu Tiberiu argint, iar George Burcea cu Viviana Sposub tot ├«n acela╚Öi an.

stanga
dreapta
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan png
3 andreea balan antoneasca tati sandel gheorghe jpeg
andreea balan fiica jpg
andreea balan dubai jpeg
andreea balan revelion png
andreea balan jpg
diana baicu sonia argint andreea balan adina buzatu gabriela cristea jpg jpeg
andreea balan george burcea 0 jpeg
andreea balan 5 jpeg
andreea balan jpg
andreea balan andreea antonescu 5 png png
andreea balan andreea antonescu 6 png png
andreea balan tiberiu argint 1 jpeg
andreea balan rochie png
andreea balan jpg jpeg

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News! 

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
cub maria constantin animat gif
Foto mare Tom Cruise  GettyImages 1395809219 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cub carmen de la s─âlciua animat gif
Johnny Depp ┼či Amber Heard au divor┼úat ├«n 2017, dup─â 15 luni de c─âsnicie jpeg
5 mihai gadea si fiica sa maisha karina facultate in strainatate 4 jpg jpeg
Johnny Depp a ajuns la urgen┼ú─â dup─â ce fosta so┼úie l a t─âiat ┼či l a b─âtut jpeg
IMG 1520 JPG
popescu si banica jpeg