Anamaria Prodan, susținută de finul milionar: „Voi rămâne lângă ea până voi închide ochii”

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan nu este singură în războiul cu Reghe! Moise Olariu, un potent om de afaceri din Germania, finul celor doi foști parteneri de viață, a dezvăluit în exclusivitate pentru Click! că stă alături de agentul FIFA orice ar fi, indiferent de context.

Anamaria Prodan, alături de Moise Olariu, finul ei și al lui Reghe
Anamaria Prodan, alături de Moise Olariu, finul ei și al lui Reghe

Anamaria Prodan, susținută de milionarul Moise Olariu!

Reghe și agentul FIFA și-au împărțit prietenii și rudele în tabere, iar unul dintre oamenii care îi sunt alături Anamariei Prodan este Moise Olariu, un milionar din Germania, care a participat la cele mai importante evenimente din familia Prodan-Reghecampf. 

Contactat de Click!, Boxi, așa cum îi spun prietenii lui Moise Olariu, a declarat în exclusivitate că nu poate să aleagă între cei doi fini, însă în mod clar stă în dreapta Anamariei Prodan indiferent de situație, fie că greșește sau nu. Omul de afaceri a dezvăluit momente pe care le-a trăit cu agentul FIFA, întâmplări care l-au făcut să o pună pe vedeta TV deasupra tuturor.

„Voi rămâne lângă Ana până voi închide ochii, este mai presus decât mama, nu știu cum să vă zic. Eu sunt prieten cu amândoi. Și cu Ana, și cu Laur, dar pentru mine Ana e sora mea. Nu există comparație în lume. Este singura persoană din lumea asta care a stat lângă mine și nu m-a lăsat când am fost jos, a făcut multe pentru mine, iar eu nu am cum, pur și simplu, acum să dau cu piciorul la tot.

Vă spun doar o întâmplare, a stat 8 ore la peste 40 de ore să aștepte avocatul meu, pentru rezolvarea unor probleme. Când nimeni nu a crezut în mine, ea a fost acolo. Noi avem o relație specială, voi fi mereu lângă ea, indiferent că greșește sau nu. E nebună, știu, face lucruri cu care nu sunt de acord, dar e alegerea ei. Amândoi au greșit, trebuia să facă totul altfel, dar s-a întâmplat.”, a declarat Moise Olariu, în exclusivitate, pentru Click!.

Anamaria Prodan și Moise Olariu sunt prieteni foarte buni, ba chiar se au ca frații
Anamaria Prodan și Moise Olariu sunt prieteni foarte buni, ba chiar se au ca frații

Milionarul Moise Olariu a declarat că Reghe este, de asemenea, ca un frate pentru el.

„Reghe normal că și-a asumat relația cu fata asta, pentru că o iubește și are o relație pe bune cu ea. În casă lucrurile erau știute demult, pentru oameni a fost o surpriză.”, a declarat Moise Olariu, finul lui Reghe, în exclusivitate pentru Click!.

Anamaria Prodan și Reghe au avut o relație de 15 ani, din care a rezultat Bebeto, fiul lor de 13 ani. Cei doi mai au din căsătorii separate tei copii, agentul FIFA două fete cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu, iar antrenorul Craiovei un băiat cu Mariana Pfeiffer, prima soție.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net