Mădălina Ghenea și-a pus fanii pe jar. Cum a apărut pe rețelele de socializare: „Wow... ne-ai omorât pe toți”

Ultima actualizare:

Mădălina Ghenea (37 de ani) a reușit din nou să încingă imaginația bărbaților. Actrița s-a afișat într-o ipostază extrem de sexy pe rețelele de socializare și a stârnit valuri de reacții din partea admiratorilor ei.

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea a pus pe jar imaginația bărbaților cu ultima sa apariție

Mădălina Ghenea continuă să facă furori prin stilul său de neegalat, iar cea mai recentă apariție a sa a generat o avalanșă de comentarii în mediul online. Actrița a apărut îmbrăcată sumar, respectiv într-o pereche de bikini aurii și un sutien de aceeași nuanță. Mai mult decât atât, vedeta a pozat în timp ce stătea într-o poziție extrem de provocatoare, lucru care i-a pus pe jar pe fanii acesteia.

„Ne-ai omorât pe toți, Mădălina”/ „Wow, ce femeie frumoasă”/ „Ești printre puținele vedete din România care arată atât de bine”/ „Așa frumusețe...nu se poate”/ „Ce femeie... rară”/ „Ești superbă”/ „Divină, n-am cuvinte pentru frumusețea ta” / „Sexy și rea, Mădălina...” „ / „N-am ce să zic...m-ai lăsat fără cuvinte”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților. 

Mădălina Ghenea, apariție sexy în mediul online / Foto: Instagram
Mădălina Ghenea, apariție sexy în mediul online / Foto: Instagram

Mădălina Ghenea, o carieră de succes și un simbol al frumuseții

Mădălina Ghenea a avut o carieră impresionantă la Milano. Vedeta a apărut în cele mai importante festivaluri de film și a colaborat cu mai multe branduri celebre. Mai mult decât atât, focoasa brunetă rămâne un simbol al frumuseții în România, motiv pentru care admiratorii ei nu ezită să o complimenteze public pe platformele de socializare.

„Am câștigat zece premii importante anul acesta și aș vrea să le dedic pe toate oamenilor care luptă pentru dreptate. Anul acesta, câștig și această luptă pe care o duc de prea mult timp. Procurorul adjunct din Milano a solicitat judecătorului de cercetare preliminară a tribunalului din Milano începerea urmării penale pentru persoana care publică mesaje de amenințare pe pagina mea de Instagram în repetate rânduri. Trimite inclusiv mesaje membrilor familiei, prietenilor și colaboratorilor, provocându-mi o stare gravă de anxietate și teamă”, scria Mădălina Ghenea pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
savuica jpg
paris hilton gettyimages jpg
movie theater 2502213 1280 jpg
oana roman jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
banner vacante png
Adele  jpg
banner diana enache png
image
actualitate.net
image
actualitate.net