Mădălina Ghenea, apariție provocatoare pe rețelele de socializare. Fanii au rămas muți: „O adevărată femeie...”

Ultima actualizare:

Mădălina Ghenea (37 de ani) este una dintre cele mai răvășitoare apariții din lumea mondenă. Actrița a făcut furori cu ultima sa apariție pe rețelele de socializare, întrucât a purtat o ținută ceva mai...excentrică. 

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, apariție incendiară pe rețelele de socializare

Mădălina Ghenea a captivat atenția tuturor fanilor, după ce a pozat îmbrăcată într-un echipament sportiv format dintr-un maiou alb decoltat și o fustă mini care i-a scos perfect formele voluptuoase în evidență.

În urmă cu câțiva ani, celebra actriță s-a mutat la Milano, Italia, unde și-a clădit o carieră internațională demnă de invidiat. De-a lungul timpului a apărut în cele mai importante festivaluri de film și a jucat roluri în pelicule emblematice. Mai mult, bruneta a făcut parte și din campanii pentru branduri cunoscute, care au avut un real succes.

Recent, Mădălina Ghenea și-a surprins fanii cu apariția sa, însă nu îmbrăcată în rochie neagră, elegantă, așa cum și-a obișnuit admiratorii, ci mai degrabă purtând o ținută sport. Pe contul ei de Instagram, vedeta a publicat mai multe fotografii care au strâns o mulțime de comentarii și aprecieri. Se pare că majoritatea fanilor sunt de părere că ținuta divei îi avantajează perfect silueta, mai ales că face sport pentru a avea un corp bine tonifiat și un abdomen plat.

Mădălina Ghenea, apariție sexy / Foto: Instagram
Mădălina Ghenea, apariție sexy / Foto: Instagram

„Mădălina Ghenea, o frumusețe de femeie, româncele sunt cele mai frumoase femei”, „Pe măsură ce trece timpul, devii mai frumoasă!”, „Ești cea mai frumoasă femeie din lume”/ Splendidă și sexy” / „O adevărată femeie, corp, aspect, frumusețe, tot ce vrei”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor actriței.

Mădălina Ghenea / Foto: Instagram
Mădălina Ghenea / Foto: Instagram

Mădălina Ghenea, hărțuită pe Instagram

Mădălina Ghenea s-a născut în Slatina, Olt, însă în prezent locuiește în Milano, Italia. Nu demult, actrița și familia ei au fost amenințați și hărțuiți în mediul online, de o persoană necunoscută, motiv pentru care bruneta a depus plângere. De curând, într-o postare în mediul online, aceasta a anunțat că oamenii legii din Italia încep urmărirea penală în privința persoanei care a amenințat-o pe rețelele de socializare.

„Am câștigat zece premii importante anul acesta și aș vrea să le dedic pe toate oamenilor care luptă pentru dreptate. Anul acesta, câștig și această luptă pe care o duc de prea mult timp. Procurorul adjunct din Milano a solicitat judecătorului de cercetare preliminară a tribunalului din Milano începerea urmării penale pentru persoana care publică mesaje de amenințare pe pagina mea de Instagram în repetate rânduri. Trimite inclusiv mesaje membrilor familiei, prietenilor și colaboratorilor, provocându-mi o stare gravă de anxietate și teamă”, a scris actrița pe Instagram. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
BeFunky collage (40) jpg
banner Dinu Maxer
Banner Otilia Bilionera
Banner Andreea și Săndel Bălan
banner Mihai Traistariu
serban pavlu manifest pentru vot jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (39) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net